Настройка на ръчната

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Orlio
Автомобил:
Двигател:

Настройка на ръчната

Мнениеот Orlio » Вто 16 яну 2007 1:43

Да ви попитам как са ви на вас гайките чрез които се натяга ръчната.....на едно ниво ли са или едната е по навътре от другата :?: :D

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 16 яну 2007 9:55

То нарочно е направено да е като кантар,за да може двете жила да са натегнати до различна степен :wink:

Потребителски аватар
dimpex_01
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dimpex_01 » Вто 16 яну 2007 11:36

Здравей. Преди коледа трябваше да ходя на ГТП, а не ми работеше ръчната. Затуй викам ще мина да мия регулират. Речено сторено, на път ми беше този новия сервиз преди ШЕЛ младост. Вкарах я и ми я регулираха. Сглобия майстора и вика дай да тестваме. Пали включи на трета и опитай да тръгнеш -> колата се затормози и не тръгна. Той казава всичко е ОК, а аз бях доволен( Педала на спирачката се вдична дори, абе супер). Платих и продължих доволен че спирачките ми са ОК към ГТП. Влизам и ми тестват спирачките и ЖОКЕР, този на стенда вика ръчна разлика над 30%, това е за връщане ама налисъм човек ще те пусна. Аз му казвам, че от реглаж идвам, а той пита на такъв стенд качиха ли ти колата да проверят спирачното усилие - Викам не и повече си млъкнах, нали е човек пусна ме. Та да знеете реглаж на спирачки и после на машината да се види кво ще покаже тя иначе нищо. Хубавото е че аз я ползвам рядко, но пък педала при регулирана ръчна е съвсем друг. Аз такъв педал бях усештал само на служебния нисан.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 16 яну 2007 11:50

Аз регулирах,докато двете гуми почнаха да завлачват едновременно на сух асфалт.Е,не е супер прецизно,ама като за без пари.С дискове съм.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”