Проблем с потеглянето - ДИФЕРЕНЦИАЛ
- freshk0
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ABU 94
Проблем с потеглянето - ДИФЕРЕНЦИАЛ
Включвам на 1 напълно нормално и след като започна да отпускам съединителя и да потеглям се чува едно чукане, тракане и все едно прескачат запчатки и немога въобще да потегля. Опитах на 2 и 3 скорост, но същото се получава. Дали проблема е в съединителя или скоростната кутия?
Последна промяна от freshk0 на Пон 22 яну 2007 20:04, променено общо 1 път.
Re: Проблем с потеглянето
freshk0 написа:Включвам на 1 напълно нормално и след като започна да отпускам съединителя и да потеглям се чува едно чукане, тракане и все едно прескачат запчатки и немога въобще да потегля. Опитах на 2 и 3 скорост, но същото се получава. Дали проблема е в съединителя или скоростната кутия?
От кога е проблема, преди правила ли го е? Вчера какво прави (или преди да започне да ти го прави тоя проблем)?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
и на мен ми се струва че е каре/вътрешно или външно/такива са симптомите на скъсани карета ,както колегата ги е описъл,ако е съединител се ми се струва че няма да стане от един път/може и да се лъжа/,докато каретата се късат от веднъж и нема мърдане.Отваряш капака и включваш на скорост,ако се върти едната полуозка значи имаш скъсано каре на другата полуозка
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”