Golf MK3 1993 AAM - проблем със закрепването мигач

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
djstanx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Golf MK3 1993 AAM - проблем със закрепването мигач

Мнениеот djstanx » Съб 20 окт 2012 10:04

Здравейте, не знам дали темата е за тук, но се извинявам предварително. Проблемът ми е, че след като ми смениха десния калник(защото стария беше изгнил mhihi ) забелязвам, че мигача, който е в него си излиза сам и в повечето случаи като погледна си виси на кабела mhihi . Мислех, че проблема е в мигача и купих нов, но него също не мога да го захвана здраво, само си влиза в дупката, нито щраква, нито нищо. Та ви питам аз ли нещо не правя като хората или има някакъв проблем в самата дупка на калника(мисля си да не би да трябва вътре да има някаква скоба, за която да се захване,а при смяната да са я пропуснали). А не ми се иска да го залепям със силикон, защото после ако се наложи да се сменя крушката примерно няма да има сваляне.Благодаря предварително! :обичам ви

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf MK3 1993 AAM - проблем със закрепването мигач

Мнениеот emo-gar » Нед 21 окт 2012 17:09

Колега,огледай "зъбчетата" на мигача,може би ще трябва леко нещо да се пилне,резне-така че те да попаднат зад ламарината на калника.Малко фантазия приложи,силикона-в краен случай.
Същото го правих преди повече от 4 години,когато една сутрин си заварих почти "новата/стара" кола с надлежно извадени навън букси(за което съм благодарен :lol: ) и липсващи мигачи на калниците...е,дадох 7 лева за едни Депо и така ги "уби Господ" ,т.е. една огромна преса в Надин....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”