:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Volkswagen Golf, 1998, GL, 2.0 L Проблем с Алармата

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
VikoBul
Автомобил:
Двигател:

Volkswagen Golf, 1998, GL, 2.0 L Проблем с Алармата

Мнениеот VikoBul » Пон 29 окт 2012 20:57

Здравейте! Имам един проблем с алармата който направо ме подлудява и нямам идея как да го оправя, след като нямам никакво понятие от електроника най малкото от аларми. Проблема е следния, шофирам си нали и изведнъж се колата ми се заключва и се чува едно биииийп, викам си добре продължавам да карам и като спра, отварям вратата отвътре с копчето и после като я затворя алармата се задейства и тоя ужасяващ звук бииииииийп биииииийп биииийппп започва, трябва да влеза вътре в колата да сложа ключа да го завъртя докато акумулатора даде сигнал и да натисна копчето за заключване на багажника за да спре. Другото е след като всичко това е станало и като тръгна отново на път и въртя ключа и алармата си мисли, че съм крадец и явно има някъв суич дето убива стартера и не пали, пак се мъча въртя, суча, натискам копчето за багажника и колата пали след мъка и пот от моя страна. Въпроса ми е как да изключа направо цялата алармна система? Или може би има по лесно решение? Моля ви помогнете защото направо полудявам. Колата е Volkswagen Golf, 1998, GL, 2.0 L
Мерси предварително

Потребителски аватар
persiii11
Автомобил: Vw Golf 4
Двигател: AKL 1999

Re: Volkswagen Golf, 1998, GL, 2.0 L Проблем с Алармата

Мнениеот persiii11 » Сря 31 окт 2012 11:46

отиди при някоя алармаджия :да:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”