Проблем с фаровете на Golf 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с фаровете на Golf 3
Здравейте колеги. Имам следния проблем и не мога все още да намеря решение. Имам Golf 3 и проблем с фаровете. При окъсяване на късите (фаровете са двусекционни) спряха да светят. Няма изгорели предпазители (ляв и десен са на различни предпазители, ключа работи, но до предпазителите не стига напрежение. Според мен ключа управлява реле което управлява фаровете. Някой знае ли кое е това реле и каква е точно схемата?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Проблем с фаровете на Golf 3
teodorrs написа:Според мен ключа управлява реле което управлява фаровете. Някой знае ли кое е това реле и каква е точно схемата?
Според теб да, според мен също, но не и според тъпите фашисти!
Та кое е релето - ами това, което всеки, който желае фаровете да му светят като хората си монтира сам!
viewtopic.php?f=11&t=2835&hilit=%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5
Ключа ти е дал фира, щом са огаснали и двата фара или вече е имало намеса по окабеляването и някъде! са монтирани релета и предпазител
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с фаровете на Golf 3
Най-слабото звено(изключвайки предпазителите...незнайно как не са реагирали..)-е,та за лоста "къси/дълги" иде реч,по-точно за контактната му система.Това е моето предположение,без да знам къде е станало "окъсяването" на късите...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”