Двусекционни фарове голф 3
- victory1983
- Автомобил: vw golf 3 1993
- Двигател: ABF
Двусекционни фарове голф 3
Нещата са следните-лятото сам си регулирах фаровете и се получи така,че на къси има светлина в двете страни на пътя,а в средата се образува тъмно пространство!На дълги тази празнина се запълва и светлината отива и на пред!И всичко си беше добре до снощи-падна мъгла и гледам лъчите на фаровете сякаш се пресичат(кръстосват)и най-вече левия фар си свети доста в дясно,а десния долу-горе направо-и той клони малко в ляво,но не чак толкова!И съответно ги поразместих,но не е добре работата-празнината в средата на пътя се загуби,но дългите ми се забиват почти пред мен!Въпроса ми е на сила ли си развалих фаровете?
- napu6en_marmot
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Двусекционни фарове голф 3
Прегледай рефлекторите да не са се залюпили около крушката.
Или пък на мен ми се е случвало при смяна на крушка да я сложа на една страна в леглото на фара и се получава подобен ефект.
Или пък на мен ми се е случвало при смяна на крушка да я сложа на една страна в леглото на фара и се получава подобен ефект.
- victory1983
Нека и някой колега с такива фарове да опише как светят при него в мъгла и съответно в нормално време!
- victory1983
Мерси колеги за помощта,върнах си фаровете в предишното положение и всичко е добре!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”