Как се монтира оригиналното крило за Г3
- slavcata
- Автомобил:
- Двигател:
Как се монтира оригиналното крило за Г3
Здравеите колеги.Имам един вапрос относно това как се монтира антикрилото на Г3.аз си мисля 4е се лепи но все пак да ви попитам>мерси предварително.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Купи си черен силикон за стъкло !!!. Обезмасляваш и стъклото и спойлера, мацаш със силикона и лепиш и държиш поне 20 мин. Гледай времето да е слънчево и топло - при темп около и над 20 градуса силикона стяга по-бързо. Иначе окончателното изсъхване на силикона е след 24 часа. Когато го лепнеш не мести колата/не я карай/ . Най-добре е в гараж или някой двор да я оставиш за да не го отскубе някой любопитен.
Ако решиш да го боядисаш го прави преди лепенето. Дай го на някой познат автобояджия. Преди боята се пръска с груд / основа за пластмаса/ за да не се лющи после боята.
Ако спойлера е GT на него има пластмасови почти квадратни площадки за винтовете залепени за него- с леко почукване в страни се отлепят и махат.
НаГолфа съм го лепил преди почти година само със силикон и то калпав - на "Мастер" но за стъкло. Отвреме на време го дърпам за да проверя дали няма да се отлепи- засега не мърда.
Ако решиш да го боядисаш го прави преди лепенето. Дай го на някой познат автобояджия. Преди боята се пръска с груд / основа за пластмаса/ за да не се лющи после боята.
Ако спойлера е GT на него има пластмасови почти квадратни площадки за винтовете залепени за него- с леко почукване в страни се отлепят и махат.
НаГолфа съм го лепил преди почти година само със силикон и то калпав - на "Мастер" но за стъкло. Отвреме на време го дърпам за да проверя дали няма да се отлепи- засега не мърда.
- slavcata
- Автомобил:
- Двигател:
kris11 написа:Купи си черен силикон за стъкло !!!. Обезмасляваш и стъклото и спойлера, мацаш със силикона и лепиш и държиш поне 20 мин. Гледай времето да е слънчево и топло - при темп около и над 20 градуса силикона стяга по-бързо. Иначе окончателното изсъхване на силикона е след 24 часа. Когато го лепнеш не мести колата/не я карай/ . Най-добре е в гараж или някой двор да я оставиш за да не го отскубе някой любопитен.
Мерси колега така и 6те направя.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”