Здравейте колеги.Взех си така наречените кристални фарове с забележки.Изгорели са кръговоте на angel-a.Интересувам се,може ли да сме сменят само диодите в кръговете или трябва да се вземат нови,които да се вградят.И при връзването angel-a трябва да е вързан към габарита,нали?И ако можете да ми предложите някой в София,които може да направи това,защото по тоците хич ме няма.Извинявам се ако темата не е на правилното място.
Поздрави
Проблем с фарове Голф 3
- napu6en_marmot
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с фарове Мк3
Покажи фаровете за да стане по-ясно. Иначе крушките в angel eyes-a се подменят ( в повечето случай най-лесно при свален фар понеже някой крушки са закътани по встрани) Аз имам 2 модела на angel eyes и са с различни крушки на габаритите:габаритна крушка т10, която е стандартна във всички фарове като обикновена габаритна
А относно връзването на angel eyes-a, самия фар има изход за букса и като я включиш към колата той автоматично си се захранва, не е нужно допълнително превръзване.
и габаритна крушка т5 Свали някоя крушка от твоите фарове и с нея си купи колкото ти трябват.Смяната е много лесна и сам ще се справиш, просто вадиш старата и слагаш новата. 
А относно връзването на angel eyes-a, самия фар има изход за букса и като я включиш към колата той автоматично си се захранва, не е нужно допълнително превръзване.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Я покажи какви са тези фарове. Може да са с крушки, може да са с диоди и ако не покажеш точния модел можем само да гадаем.
Ето ги и снимките колеги.Angel-а е диоден.Питах за връзването защото фаровете не са вързани изобщо.Двата кабела,които излизат от angel-a също не са вързани никъде.Също така от фаровете излизат две букси а от колата идва само една.Мерси
- naru6itelq
- Автомобил: PASSAT
- Двигател: AFN
Re: Проблем с фарове Голф 3
От колата ти излиза една защото сигурно си с едносекционния фар с крушка Н4.
Връзването на диодните светлини не е проблем-техния кабел с кабела на габаритните
но е с поляритет-ако не светят разменяш кабелите.
Връзването на диодните светлини не е проблем-техния кабел с кабела на габаритните
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
naru6itelq написа:От колата ти излиза една защото сигурно си с едносекционния фар с крушка Н4.
2-рата може би е за мигача

Именно,мигач да.Казаха ми,че ако искам може и габарита да си вържа там но ми липсва буксата на единя фар.
Въпросът ми беше как мога да си оправя изгорелият angel.Целият кръг ли се сменя или,може само диода да се смени?
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Като смъкнеш капака отзаде и погледнеш вътре има едни малки букси,отпред на тях има малки крушки(колегата ги е показал няколко мнения по-нагоре)те се дърпат и се сменят 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”