Въпроса ми е има ли широки лайстни които не са от общият пакет с веждите,в смисъл по дълги,и да си паснат на мястото както си бяха тесните лайстни оригинално
голф 3 АБС широки лаистни
- yordannnnnn
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 93
голф 3 АБС широки лаистни
колеги имам голф 3 АБС оригинално беше със тесните лайстни на вратите и калниците,които замених с широки и вежди на калниците,предните които имат допълнение към лайстните,но скоро смених броните и не изглежда добре с пластмасовите вежди,заради което ги махнах,но стана много грозно защото лайстните на вратите(двуврата е) и калниците идват къси.
Въпроса ми е има ли широки лайстни които не са от общият пакет с веждите,в смисъл по дълги,и да си паснат на мястото както си бяха тесните лайстни оригинално

- jorostamenov
- Автомобил: golf 3
- Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c
Re: голф 3 АБС широки лаистни
здравей колега моя голф също е двуврат и аз смених лайсните като теб и всичко си е ок тези задните най вероятно са от четриврат а за предните незнам дали има само тази малката част за която приташ аз сложих и вежди голфа ми е ГЛ изпълнение взех си пълен пает ГТ и всичко пасна 

- jorostamenov
- Автомобил: golf 3
- Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c
дай да видим броните които си сложил но те нямат нищо опщо с веждите и лайсните 

- yordannnnnn
- yordannnnnn
viewtopic.php?f=83&t=342945&start=15 тука има снимки на броните на колата...
и колега при ГТИ пакета веждите допълват лайстните,питам има ли оригиналнишироки лайстни дълги...без веждите
и колега при ГТИ пакета веждите допълват лайстните,питам има ли оригиналнишироки лайстни дълги...без веждите
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”