ЦЕНИ НА ПОВДИГАЧИ ЗА ГОЛФ-4 1.4 16V

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
kokovas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ЦЕНИ НА ПОВДИГАЧИ ЗА ГОЛФ-4 1.4 16V

Мнениеот kokovas » Вто 30 яну 2007 23:58

здравейте!..ще ми каже ли някой колко струват повдигачи за Г4 1.4 16V 75кс...че нещо ми чукат и май ще се налага да ги сменям???...дори и като загрее добре пак продължават да си чукат...

pavel ivanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pavel ivanov » Съб 03 фев 2007 17:02

Здравей и аз имам същия Голф 1.4 16V AHW и имам същия проблем,когато е студен чука повече,а като стопли се позагубва но пак го има най се чува, когато натовариш мотора при потегляне,а на място се чува тихо , като добър Японски дизел при теб така ли е?Оригиналните повдигачи са 22лв.бройката! :cry:

kokovas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kokovas » Съб 03 фев 2007 17:20

pavel ivanov написа:Здравей и аз имам същия Голф 1.4 16V AHW и имам същия проблем,когато е студен чука повече,а като стопли се позагубва но пак го има най се чува, когато натовариш мотора при потегляне,а на място се чува тихо , като добър Японски дизел при теб така ли е?Оригиналните повдигачи са 22лв.бройката! :cry:

здрасти...ами горе-долу същото е и при мен,точно както ми го обясняваш...когато е студен чукат най силно,като загрее утихват но пак се чуват и точно както казваш най много се чуват при потегляне...моят двигател е AKQ...ти мислиш ли да ги сменяш???..

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”