Здравейте колеги ,
Предницата на моя голф 3 е доста разкрачена и колата не държи пътя , а сее наляво-надясно и яде гумите от единия край...друго , което забелязвам е че след вземане на завой волана не се връща , което си е доста опасно ! Знам , че имам разбит накрайник , но надали всичко това се дължи на него .
Ако някой знае какъв ми е проблема , моля да пише ! Благодаря !

голф 3 Разтворена предница
-
- Автомобил: golf 3 1.9D + golf 2 1.8i sincro
- Двигател: 1 Y 1993 + 1 P 1989
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Разтворена предница
Здравеи,ако имаш възможност я закараи да и прегледат ходовата част,защото наи вероятно имаш проблем с кормилните накраиници и след това един добър реглаж на предницата.
- eCy!
- Автомобил: Golf
- Двигател: BMN
Re: голф 3 Разтворена предница
Както колегата казва прегледаи предницата какво има да се сменя и след като го смениш един хубав реглаж 

- vovo6808
- Автомобил: VW GOLF MK3
- Двигател: ABS 1992
Смени си накрайника и иди на реглаж. Това че не ти се връща волана сам е от нерегулиран страничен наклон на предните колела.
-
- Автомобил: golf 3 1.9D + golf 2 1.8i sincro
- Двигател: 1 Y 1993 + 1 P 1989
ок , мерси колеги , така ще направя !
А възможно ли е да оказват влияние и горе лагерите на амортисьорите понеже гайките бяха разхлабени и чукаха и аз ги затегнах само , друго не съм барал ? Оказват ли влияние на управлението тези лагери горе на чашките на амортисьорите ?
А възможно ли е да оказват влияние и горе лагерите на амортисьорите понеже гайките бяха разхлабени и чукаха и аз ги затегнах само , друго не съм барал ? Оказват ли влияние на управлението тези лагери горе на чашките на амортисьорите ?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”