Парно голф 3 за стъклото.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
greddy90
Автомобил:
Двигател:

Парно голф 3 за стъклото.

Мнениеот greddy90 » Чет 20 дек 2012 13:13

Ауу умрях от яд снощи...
Картинката е следната вън беше между -2 и 3 4 5 градуса сняг въли. Пуснал съм парното на 3та степен колата я вадя от подзамен паркинг и карам господин съдя и съм си пуснал гръцко и нали знаете господин съдя как ви става хувабо и карам аз и гледам но почва да се замацва прозореца и що щото парното духа на 5 см по нагоре. Точно там дето не духа почва да прай лед и съответно чистачката става с лед и... а ся кажи господин съдя какво трябваше да напрая?

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Re: Парно голф 3 за стъклото.

Мнениеот bobocamaro » Чет 20 дек 2012 13:29

Кой е тоя "съдя", колега? Да не си загазил нещо с правосъдието :?
Явно клапите в парното не пренасочват добре потока, слаб е заради мръсен филтър климатик, ако има такъв, и т.н.
Кажи сега за "съдята" ?

Потребителски аватар
terek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот terek » Чет 20 дек 2012 13:50

Кука ти ли си ве брат?
Виж вратките как са да не би клапата да не отваря, през другите отвори нормално ли си духа,ако пак леко духа почисти филтъра.Другото което се сещам да не е спукан радиатора и да хвърля антифриз и да се запотяват прозорците.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 20 дек 2012 15:42

Колата просто иска да ти отмъсти за невероятно грозните светещи кръгчета дето си изакал във фаровете и mhihi mhihi mhihi

Сега шегата на страна. На тройките процепа за обдухване на предното стъкло не хваща точно от долния му ръб. На аудито ми също е така и трябва малко да изчака човек да се стопли цялото стъкло.

Потребителски аватар
greddy90
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greddy90 » Чет 20 дек 2012 20:23

radi_nrj написа:Колата просто иска да ти отмъсти за невероятно грозните светещи кръгчета дето си изакал във фаровете и mhihi mhihi mhihi

Сега шегата на страна. На тройките процепа за обдухване на предното стъкло не хваща точно от долния му ръб. На аудито ми също е така и трябва малко да изчака човек да се стопли цялото стъкло.

Иво от каде излезе докато се прекръстя и ти си тук :P

Теа кръкчета ми харесват доста.Тук колата единствено може да се радва.
Междо другото само ти разбра същината на проблема стъклото не се запотява. Пак казвам колата си е на 90 градуса.
Явно не е измислено да духа баш в началото. Тръгвам от плюсови температури излизам на - и се почва замръзването а не би трябвало.
Е как да ги видя теа врътки нали се разглобявало цялото табло маа му *** или...?

Потребителски аватар
vanesto
Автомобил: Octavia 3 FL
Двигател: DGTE 2018

Мнениеот vanesto » Чет 20 дек 2012 20:33

Колега, не е проблема в парното, просто снощи във Варна не беше човешко времето. За разстояние от 2км съм слизал 3 пъти да махам леда от чистачките, защото замазваха и нищо не се виждаше. Накрая се отказах да слизам и малко на сляпо се прибрах. Просто вятъра беше толкова силен и студен, че чистачките не сварваха да се размразят. А колата си беше заграля, и парно си имаше. Същия случай и с един приятел.

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Чет 20 дек 2012 20:38

При мене е следното.. На 2-ра степен има си задоволително парно.. На 4-та степен като я пусна духа леко по хладно.. Парното е преправено преди 2години... Термостат на 1 месец... Държи температура между 80-90 градуса

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Пет 21 дек 2012 10:48

Е,може да го имаш този проблем,най-много до месец март-април :P ,ся да цепиш табло...кофти работа...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”