Ауу умрях от яд снощи...
Картинката е следната вън беше между -2 и 3 4 5 градуса сняг въли. Пуснал съм парното на 3та степен колата я вадя от подзамен паркинг и карам господин съдя и съм си пуснал гръцко и нали знаете господин съдя как ви става хувабо и карам аз и гледам но почва да се замацва прозореца и що щото парното духа на 5 см по нагоре. Точно там дето не духа почва да прай лед и съответно чистачката става с лед и... а ся кажи господин съдя какво трябваше да напрая?
Парно голф 3 за стъклото.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Парно голф 3 за стъклото.
Кой е тоя "съдя", колега? Да не си загазил нещо с правосъдието
Явно клапите в парното не пренасочват добре потока, слаб е заради мръсен филтър климатик, ако има такъв, и т.н.
Кажи сега за "съдята" ?

Явно клапите в парното не пренасочват добре потока, слаб е заради мръсен филтър климатик, ако има такъв, и т.н.
Кажи сега за "съдята" ?
Кука ти ли си ве брат?
Виж вратките как са да не би клапата да не отваря, през другите отвори нормално ли си духа,ако пак леко духа почисти филтъра.Другото което се сещам да не е спукан радиатора и да хвърля антифриз и да се запотяват прозорците.
Виж вратките как са да не би клапата да не отваря, през другите отвори нормално ли си духа,ако пак леко духа почисти филтъра.Другото което се сещам да не е спукан радиатора и да хвърля антифриз и да се запотяват прозорците.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Колата просто иска да ти отмъсти за невероятно грозните светещи кръгчета дето си изакал във фаровете и
Сега шегата на страна. На тройките процепа за обдухване на предното стъкло не хваща точно от долния му ръб. На аудито ми също е така и трябва малко да изчака човек да се стопли цялото стъкло.

Сега шегата на страна. На тройките процепа за обдухване на предното стъкло не хваща точно от долния му ръб. На аудито ми също е така и трябва малко да изчака човек да се стопли цялото стъкло.
- greddy90
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:Колата просто иска да ти отмъсти за невероятно грозните светещи кръгчета дето си изакал във фаровете и![]()
![]()
![]()
Иво от каде излезе докато се прекръстя и ти си тук

Теа кръкчета ми харесват доста.Тук колата единствено може да се радва.
Междо другото само ти разбра същината на проблема стъклото не се запотява. Пак казвам колата си е на 90 градуса.
Явно не е измислено да духа баш в началото. Тръгвам от плюсови температури излизам на - и се почва замръзването а не би трябвало.
Е как да ги видя теа врътки нали се разглобявало цялото табло маа му *** или...?
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Колега, не е проблема в парното, просто снощи във Варна не беше човешко времето. За разстояние от 2км съм слизал 3 пъти да махам леда от чистачките, защото замазваха и нищо не се виждаше. Накрая се отказах да слизам и малко на сляпо се прибрах. Просто вятъра беше толкова силен и студен, че чистачките не сварваха да се размразят. А колата си беше заграля, и парно си имаше. Същия случай и с един приятел.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
При мене е следното.. На 2-ра степен има си задоволително парно.. На 4-та степен като я пусна духа леко по хладно.. Парното е преправено преди 2години... Термостат на 1 месец... Държи температура между 80-90 градуса
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е,може да го имаш този проблем,най-много до месец март-април
,ся да цепиш табло...кофти работа...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”