Спирачни дискове Brembo MAX
Спирачни дискове Brembo MAX
Знаете ли от къде мога да си поръчам Спирачни дискове Brembo MAX, предни за Голф 4 1.4 16V 2000 година и колко струват 

- 6ilio
- Автомобил:
- Двигател:
вносителя е маниимпекс
http://www.manimpex-bg.com/
но и в А1 и AUTO+ също има мойте за вентото струваха около 140лв двата от маниимпекс
но и в А1 и AUTO+ също има мойте за вентото струваха около 140лв двата от маниимпекс

ре
6ilio написа:вносителя е маниимпекс
Дали са толкова и моите?
- markovgolf
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спирачни дискове Brembo MAX
Znajko написа:Знаете ли от къде мога да си поръчам Спирачни дискове Brembo MAX, предни за Голф 4 1.4 16V 2000 година и колко струват :?:
От евро 07 са 90лв. ако си с диаметър 280 mm
BREMBO MAX - 09.7012.75
Diameter [mm] 280 mm
Brake Disc Thickness [mm] 22 mm
Number of Holes 5
но не ти препоръчвам BREMBO MAX има на BREMBO доста по добри модели.
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
markovgolf написа:Znajko написа:Знаете ли от къде мога да си поръчам Спирачни дискове Brembo MAX, предни за Голф 4 1.4 16V 2000 година и колко струват
BREMBO MAX - 09.7012.75
Diameter [mm] 280 mm
Number of Holes 5
Аз съм доволен , предните са по 90 лева бр задните по 48 бр BREMBO си е BREMBO и за твоята кола са повече от добре но не забравяй че като смениш дисковете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОВИ НАКЛАДКИ успех
junakov написа:markovgolf написа:Znajko написа:Знаете ли от къде мога да си поръчам Спирачни дискове Brembo MAX, предни за Голф 4 1.4 16V 2000 година и колко струват
BREMBO MAX - 09.7012.75
Diameter [mm] 280 mm
Number of Holes 5
Аз съм доволен , предните са по 90 лева бр задните по 48 бр BREMBO си е BREMBO и за твоята кола са повече от добре но не забравяй че като смениш дисковете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОВИ НАКЛАДКИ успех
Това цени за Брембо МАКС ли са?
- markovgolf
- Автомобил:
- Двигател:
Да Брембо МАКС са и цената за комплект е 180 кинта
Със сертификат за качество (TUV in Munich: ABE : HC : OE , сериен номер две болчета , инструкция за монтаж на 15 езика, някаква лепенка и някави хартйики още.
99% оригиналдъ
Със сертификат за качество (TUV in Munich: ABE : HC : OE , сериен номер две болчета , инструкция за монтаж на 15 езика, някаква лепенка и някави хартйики още.
99% оригиналдъ
Последна промяна от markovgolf на Вто 27 май 2008 20:33, променено общо 2 пъти.
- ninja-3
- Автомобил: vw passat b5.5 4 motion
- Двигател: avf 2004
абе хора и аз съм с брембо макс от манимпекс.купих го преди 10 месеца заедно с нови накладки пагит . искам да ви кажа че онзи ден свалих гумата да видя как са накладките и останах потресен ,тия канали дето са нарязаните ,от вътрешната страна на диска направо са изчезнали само 1 едва едва се забелязва .това нормално ли е .
.ко е туи брембо дет за 10 месеца пада в канала .

- The_Game
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: ALH 1999
ninja-3 написа:абе хора и аз съм с брембо макс от манимпекс.купих го преди 10 месеца заедно с нови накладки пагит . искам да ви кажа че онзи ден свалих гумата да видя как са накладките и останах потресен ,тия канали дето са нарязаните ,от вътрешната страна на диска направо са изчезнали само 1 едва едва се забелязва .това нормално ли е ..ко е туи брембо дет за 10 месеца пада в канала .
Таман щях да вземам Brembo
- B O B I
- Автомобил:
- Двигател:
ninja-3 написа:абе хора и аз съм с брембо макс от манимпекс.купих го преди 10 месеца заедно с нови накладки пагит . искам да ви кажа че онзи ден свалих гумата да видя как са накладките и останах потресен ,тия канали дето са нарязаните ,от вътрешната страна на диска направо са изчезнали само 1 едва едва се забелязва .това нормално ли е ..ко е туи брембо дет за 10 месеца пада в канала .
ПО скоро си виж накладките аз съм на трети автомобим с Брембо Макс и накладки АТЕ много доволен

- B O B I
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре
Znajko написа:Аз още не съм се отказал
Несе отказвай разликата е огромна

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”