имам едно вапросче значи гуми 195 на 65 15 ки схет станат ли за голф 3 двиагтеля е 1,6 с 4 болта ?
mod edit: vasstop
корекция на заглавието
Размер на гуми за Голф
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: питане
само погледни да не закачат в калниците
- Cee
- Автомобил:
- Двигател: AMX
aleksei_77 написа:само погледни да не закачат в калниците
ААА да прав си това сачо е мноо важно иначе сичко ще е okey !!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
pipkov написа:имам едно вапросче значи гуми 195 на 65 15 ки схет станат ли за голф 3 двиагтеля е 1,6 с 4 болта ?
Оригиналния размер,който със сигурност няма да опре е 195/50/15.Предполагам със 195/55/15 също няма да има проблеми.Но за по-големи,задължително трябва да се премери.
предложение
в случай 4е някой е решил да слага 195,65,15ки да знае че нес става просто колата едвам дарпа поне моята де а и при пален ляв или десен калника заминава удря се в него ам ако на накой му трябват имам гуми 195,65 15 ки аз се надвам скоро да се сдобия с 195 50 15ки навит сам евентуално за смяна моите са на пирели зимни са карани за малко на мен ми трябат 195 50 15 или 195 55 15 летни
-
- Автомобил:
- Двигател:
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/volkswagen/golf/
кликаш на модела и виждаш с какви гуми е заводски.Доколкото съм чувал ако сложиш други няма да ти отчита точно километража.
кликаш на модела и виждаш с какви гуми е заводски.Доколкото съм чувал ако сложиш други няма да ти отчита точно километража.
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
1.Тука пишеме на КИРИЛИЦА!!!
2.С такива гуми си купих колата и за това съм с тях,за сега съм закрепил положението с тампони на прожините и така не ми опират,а за тръпката знам каква е ,но с толкова ниски гуми и особено с лети джанти не се препоръчват много за нашите "хубави" пътища в родната ни страна.За това предпочитам да карам с малко по-високи гуми,а тези ще ги сменям лятото с летни щото сега са някакви си всесезонки гудиар ,но са си изпяли песента,като ги сменя ще си сложа по-ниски за да не ми опират в калниците
2.С такива гуми си купих колата и за това съм с тях,за сега съм закрепил положението с тампони на прожините и така не ми опират,а за тръпката знам каква е ,но с толкова ниски гуми и особено с лети джанти не се препоръчват много за нашите "хубави" пътища в родната ни страна.За това предпочитам да карам с малко по-високи гуми,а тези ще ги сменям лятото с летни щото сега са някакви си всесезонки гудиар ,но са си изпяли песента,като ги сменя ще си сложа по-ниски за да не ми опират в калниците
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”