Здравейте колеги, от 20 дни съм собственик на Golf 4, 1.9TDI 110ks. - 2000g. Двигател AHF. Имам следния проблем. Като я купувах, собственика каза, че ел. огледалата работят, но е счупен бутона за нагласяне. Купих нов, но огледалата не мърдат. Отворих ги и подадох ток през съпротивление на моторчетата. Моторчетата работят. Отоплението също работи. На бутона отиват 4 кабела. На два от тях отиват по 5V. На кабелите (3 бр.) на огледалата, не отива никакво напрежение.
Въпросът ми е? Кой ги командва, компа или нещо друго? Има ли реле? Може ли да не са активирани?
Предварително благодаря на всички>
Весели празници!!!

Ел. огледала - Golf 4
- todorovcars
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ел. огледала - Golf 4
поя проблем се реши като смених лявото моторче на стъклото
- GALIANO
- Автомобил: Cupra 300
- Двигател:
Колега бутона оригинален ли е?
Иаз со го. Смених с едно менте и сега не работят.Сложих ориг. И сега всичко е ок.
Иаз со го. Смених с едно менте и сега не работят.Сложих ориг. И сега всичко е ок.
Бутона е купен от магазина, не знам дали е оригинален. Ще потърся оригиналния и ще му сменя само копчето.
Благодаря, добра идея!
Благодаря, добра идея!
Вече съм собственик на кабел за диагностика VAG COM и правя първи стъпки.
На диагностика на огледалата, показва когато превключвам огледалата - ляво - дясно. на следващото поле пише NOT INSTALL.
Ако някой знае как се инсталира функцията или къде, моля да пише.
Ако аз науча, също ще пиша.
На диагностика на огледалата, показва когато превключвам огледалата - ляво - дясно. на следващото поле пише NOT INSTALL.
Ако някой знае как се инсталира функцията или къде, моля да пише.
Ако аз науча, също ще пиша.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”