Голф 3 ABU 93г. Не може да вдига работна темпаратура
Голф 3 ABU 93г. Не може да вдига работна темпаратура
Сменявах на бащата на Голфа радиаторче за парно тъй като не беше оригинално и не топлеше. След смяната има много добро парно,ама възникна друг проблем като е в движение колата неможе да вдига работна температура 90 градуса,а стига някаде до 70 и като пусна парното на 3-та или 4-та степен и тепаратурата пада до белите чертички и се включва чак и смукача като оборотите на празен ход се вдигат. Слагах и картон и неще и неще да загрее в движение. Махнах картона и пуснах парното на 4-та степен и като паркирах пред нас пипнах долниа маркуч на радиатора и беше топъл.Веднага си помисих,че е термостата,ама него го смених миналата зима , възможно ли е да е пак от него? Или проблема е в Газовата,че е вързана последователно към парното?
- doctora88
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 ABU 93г. Не може да вдига работна темпаратура
колега не съм на ти с газифицираните коли,но на мен ми мяса на термостат.
И на мен така срува ми се че работи непрекъсното на отворен и затова неможе да загрее
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Saho_Golf написа:И на мен така срува ми се че работи непрекъсното на отворен и затова неможе да загрее
+1 при мене беше така.. смених термостата и всичко си дойде на мястото
Интересното е,че миналата година стария пак правеше така, след като го смених пак загряваше бавно предполагам е бил менте термостата някой би ли ми препоръчал Хубав?