Такааа, здравейте колеги
Имам едно запитване, дали е възможно при износено каре колата да присецва(няма чукане или нещо подобно при присецването)?. От известно време се появиха два проблема които може би са свързани, по надолнище когато е на скорост се чува някакъв звук ГРРРРР(сравнително тих и постоянен), но подам ли газ не прави така, а почва да присецва докато не достигне по високи обороти. Например на 2-ра с 20-30km/h присецва при по рязко подаване на газ, но при плавно натискане на педала почти не сеца :) . Имам съмнение за скоростна кутия нещо или каре, вие какво ще препоръчате?

Голф 3 2Е присецвания ниска скорост на висока предавка РЕШЕН
-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 2E 1994
Голф 3 2Е присецвания ниска скорост на висока предавка РЕШЕН
Последна промяна от Ombre1 на Пет 22 фев 2013 18:47, променено общо 1 път.
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 2Е присецвания при ниска скорост на висока предав
Еитози звук по надолништето без газ идва от скоростната кутия.
-
Почва да става трагично май?

-
За пореден път се убеждавам че в България всичко е възможно. Колата си сецаше нон стоп, бях на майстор вика кабелите са, викам ок. Минаха няколко дена пари за кабели няма
, а колата си сеца,придърпва,прекъсва и т.н. Ходих до София оня ден и газта ми свърши и заредих на Лукойл(София). Потеглям си аз и
никакво сецане, карам с 40 на 5-та скорост педала до долу залепен и колата си е ок, бучи леко
но си набира без проблем. Винаги и само на Лукойл(Петрич) зареждам не съм имал такъв проблем, но в последно време придърпанията се бяха влошили и при зареждане от Софийски Лукойл изчезнаха. Не знам вече какво става, ще направи човек основен ремонт заради едни горива
П.С.
Пишем го решен проблема

П.С.
Пишем го решен проблема

- cheatereye
- Автомобил: VW Golf III 1.6
- Двигател: AEA 1995
Re: Голф 3 2Е присецвания ниска скорост на висока предавка Р
Колега, работя поддръжка в Лукойл Нефтохим Бургас, и ако ти кажа, как правят газта, да не говорим за бензина и дизела, повярвай ми ще се откажеш да караш кола ;) Така, че не се учудвай, ако колата вземе да ти тресе и предърпва, след като заредиш!
-
Re: Голф 3 2Е присецвания ниска скорост на висока предавка Р
Да добавя малко информация към темата, смених кабелите преди няколко дена и вече няма никакви сецания и колата заработи доста по добре. Явно са били за смяна кабелчетата, а че горивото е фалшиво спор няма :)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”