Колеги, днес смених маслото и майстора ми каза и показа че е започнало да гние магарето Избила беше под един от тампоните на двигателя ръжда на места отлюспена в дълбочина ок 2 мм . Колата е Голф2 РФ 88-ма година. Голям проблем ли е и ако да какво се прави?
Благодаря ви предварително.

Ръжда по магарето
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Ръжда по ...
Здравей колега member.
Без снимков материал не може да се прецени.
Не разбрах дали имаш предвид, че това се отнася за предната греда (на която е големият тампон), успоредна на радиатора.
Ако искаш мога да ти дам име и телефон на човек, който си разбира от работата и аз съм много доволен от него, а и не е скъпчия.

Без снимков материал не може да се прецени.
Не разбрах дали имаш предвид, че това се отнася за предната греда (на която е големият тампон), успоредна на радиатора.
Ако искаш мога да ти дам име и телефон на човек, който си разбира от работата и аз съм много доволен от него, а и не е скъпчия.

- member313
- Автомобил:
- Двигател:
Става дума за тампона от дясната страна, малко ми е трудно да обясня по-добре, а за снимки утре на светло ще се пробвам да снимам и дано да излязат добре... Днес на канала не можах да видя добре какво ми показва човека (освен ръждите), но ако трябва пак ще закарам колата на канал. Ще бъда благодарен на контакт с читав майстор, но първо ще пусна няколко снимки, за да не се окаже фалшива тревога, защото ми се е случвало и да ме подлъгват "майстори" и да ги опровергават други...така смених здрави кормилни накрайници, водна помпа и т.н. ...(а то разликата от майстор до майстор е една безкрайна тема).
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за това колега първо се допитваш до доказалите се за кой ли път клубни майстори и си преценяваш но поне ще си сигурен че няма да те подведътmember313 написа:Става дума за тампона от дясната страна, малко ми е трудно да обясня по-добре, а за снимки утре на светло ще се пробвам да снимам и дано да излязат добре... Днес на канала не можах да видя добре какво ми показва човека (освен ръждите), но ако трябва пак ще закарам колата на канал. Ще бъда благодарен на контакт с читав майстор, но първо ще пусна няколко снимки, за да не се окаже фалшива тревога, защото ми се е случвало и да ме подлъгват "майстори" и да ги опровергават други...така смених здрави кормилни накрайници, водна помпа и т.н. ...(а то разликата от майстор до майстор е една безкрайна тема).
- member313
- Автомобил:
- Двигател:
Ето снимка...най-доброто, което можах :
[url]http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2105495[/url]
или
[img]http://images13.snimka.bg/002105495.jpg[/img]
Днес нямах време да ходя да я вдигнат някъде за да мога да снимам както трябва, затова пъхнах фотото под колата и щрак...
Благодаря за изказаните по-горе мнения. Моля и за мнения по снимката
[url]http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2105495[/url]
или
[img]http://images13.snimka.bg/002105495.jpg[/img]
Днес нямах време да ходя да я вдигнат някъде за да мога да снимам както трябва, затова пъхнах фотото под колата и щрак...
Благодаря за изказаните по-горе мнения. Моля и за мнения по снимката

- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:37, променено общо 1 път.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”