Ръжда по магарето

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
member313
Автомобил:
Двигател:

Ръжда по магарето

Мнениеот member313 » Чет 01 фев 2007 10:30

Колеги, днес смених маслото и майстора ми каза и показа че е започнало да гние магарето Избила беше под един от тампоните на двигателя ръжда на места отлюспена в дълбочина ок 2 мм . Колата е Голф2 РФ 88-ма година. Голям проблем ли е и ако да какво се прави?
Благодаря ви предварително.

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Ръжда по ...

Мнениеот Dpop » Чет 01 фев 2007 14:03

Здравей колега member.

Без снимков материал не може да се прецени.
Не разбрах дали имаш предвид, че това се отнася за предната греда (на която е големият тампон), успоредна на радиатора.
Ако искаш мога да ти дам име и телефон на човек, който си разбира от работата и аз съм много доволен от него, а и не е скъпчия.
:да:

Потребителски аватар
naskogolf
бърз голфаджия
Автомобил: Passat B 7 Alltrack
Двигател: 2 CFG 2014

Мнениеот naskogolf » Чет 01 фев 2007 16:16

Купи от някоя морга запазен преден мост и сменяй мисля,че италианеца ги продава все още.

Потребителски аватар
member313
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот member313 » Чет 01 фев 2007 20:44

Става дума за тампона от дясната страна, малко ми е трудно да обясня по-добре, а за снимки утре на светло ще се пробвам да снимам и дано да излязат добре... Днес на канала не можах да видя добре какво ми показва човека (освен ръждите), но ако трябва пак ще закарам колата на канал. Ще бъда благодарен на контакт с читав майстор, но първо ще пусна няколко снимки, за да не се окаже фалшива тревога, защото ми се е случвало и да ме подлъгват "майстори" и да ги опровергават други...така смених здрави кормилни накрайници, водна помпа и т.н. ...(а то разликата от майстор до майстор е една безкрайна тема).

Потребителски аватар
tatenceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tatenceto » Пет 02 фев 2007 13:46

member313 написа:Става дума за тампона от дясната страна, малко ми е трудно да обясня по-добре, а за снимки утре на светло ще се пробвам да снимам и дано да излязат добре... Днес на канала не можах да видя добре какво ми показва човека (освен ръждите), но ако трябва пак ще закарам колата на канал. Ще бъда благодарен на контакт с читав майстор, но първо ще пусна няколко снимки, за да не се окаже фалшива тревога, защото ми се е случвало и да ме подлъгват "майстори" и да ги опровергават други...така смених здрави кормилни накрайници, водна помпа и т.н. ...(а то разликата от майстор до майстор е една безкрайна тема).
за това колега първо се допитваш до доказалите се за кой ли път клубни майстори и си преценяваш но поне ще си сигурен че няма да те подведът

Потребителски аватар
member313
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот member313 » Пет 02 фев 2007 20:45

Ето снимка...най-доброто, което можах :
[url]http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2105495[/url]
или
[img]http://images13.snimka.bg/002105495.jpg[/img]
Днес нямах време да ходя да я вдигнат някъде за да мога да снимам както трябва, затова пъхнах фотото под колата и щрак...
Благодаря за изказаните по-горе мнения. Моля и за мнения по снимката :)

Потребителски аватар
nasodotcom
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nasodotcom » Пет 02 фев 2007 21:21

трябва да го оправиш...това не е мост, а е греда на купето и трудно се сменя...тряа да го изшлаифаш до желязо, заздравиш ако е необходимо и боядисаш

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Пет 02 фев 2007 21:27

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Нед 04 фев 2007 9:44

Колега взимай мерки бързо това на снимката десният рог или казано иначе носещата греда от дясно ако не вземеш мерки и доизгние една по сериозна дупка и ще имаш дупка на пода + магарето във купето.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Нед 04 фев 2007 12:02

Колега, бягай на тенекеджия, говори с Teneketo от форума дали може да я оправи той или да те прати при някой друг :wink: Ако ще караш още колата, вземи мерки, за да не се разпадне като някой други руски и немски гнилочи :?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”