Проблем с фарове Г3 - РЕШЕНО

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
MORSKIQ2
Автомобил:
Двигател:

Проблем с фарове Г3 - РЕШЕНО

Мнениеот MORSKIQ2 » Чет 10 яну 2013 19:33

За Много Години на всички съфорумци, много здраве и успехи на всички.

Проблема с фаровете ми е следния:
Фаровете ми са двусекционни, светят само габарити, късите не искат да се включат. Проверени бушони, крушки, всичко ток, но не светят, само габарити. Когато дръпна лостчето за дългите, примигват, когато го задържа си светят, но като го пусна и спират. Преди да пиша прочетох 8 страници в търсачката, имаше една тема за някакво мостче на мястото на едно реле, това мостче го нямам, но и никога съм го нямал и са ми светили фаровете без проблеми, до сега. Та не е от това проблема. Благодаря предварително за отговорите.

Поздрави.

Последна промяна от MORSKIQ2 на Пет 11 яну 2013 18:43, променено общо 1 път.

vwpnss
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с фарове Г3

Мнениеот vwpnss » Пет 11 яну 2013 11:33

Да не е от клемореда, има доста теми за него. Ако е той няма да работят чистачките и вентилатора на парното, както и фаровете.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Проблем с фарове Г3

Мнениеот kris11 » Пет 11 яну 2013 12:07

MORSKIQ2 написа:Когато дръпна лостчето за дългите, примигват, когато го задържа си светят, но като го пусна и спират. Преди да пиша прочетох 8 страници в търсачката, имаше една тема за някакво мостче на мястото на едно реле, това мостче го нямам, но и никога съм го нямал и са ми светили фаровете без проблеми, до сега. Та не е от това проблема.

Koгато го няма моста светят или само къси или само дълги / про лост на дълги/. Когато моста е наличен при положение на лоста дълги светят секциите и къси и дълги.
Отваряй корубата около кормилото и мери дали на положение на ключа "фарове" идва напрежение към лоста . Ако идва - фира е дал превключвателя.

MORSKIQ2
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с фарове Г3 - РЕШЕНО

Мнениеот MORSKIQ2 » Пет 11 яну 2013 18:45

Проблема е решен. Оказа се копчето за фаровете, след смяна, всичко си дойде на мястото. Благодаря на всички.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”