Много голям мерак имам за подлакътник, но до сега не съм виждал Венто или голф 3ка с подлакътник, но дори и да има трудно се намират и ше излезе колко планираните джанти (поне аз така мисля). Въпросът ми е от каква друга кола мога да сложа на Вентото подлакътник и как точно да го сложа за да не пречи на ръчната, че често се вдига нагоре . Утре ще фотографирам какво има в майта кола и ще кача снимката за да видите вие и ако някой може да ми обясни кое как и откъде
Мерсаж колега, но при мен гонзолата е с "дупката" отгоре и пепелника с копче отзад и си ми харесва и искам да си остане така Обмислям идеята да сложа седалки от Бмв Е34, защото са като в автобусите, всяка една си има собствен подлакътник закачен за нея, но нямам представа дали ще се поберат в вентото ... спорд вас?
Не Ауди. Един авер имаши такова. Доло от самите железа на седалката излизаше една Г образна здрава метална пластина ,която придържаше подлакътника. Търсих ,но не можах да намеря снимки. Явно наистина е рядкост ,но беше оригинално :)
Виж тез два линка нещо такова беше , но не толкова грозно