Ако сложа накрайник, ще вади ли звук?
- martincho
- Автомобил: VW Golf MK3 1.6GT
- Двигател: AEK 1996
Ако сложа накрайник, ще вади ли звук?
Здравейте колеги, карам голф 3 1.6 ГТ 101 коня АЕК е модела скоро смених гърнето ходих в КРАФТ и ми сложиха едно пак с двоен изход тръбите са с размер около фи 30 - фи 35, та въпроса ми е ако сложа накрайник на тръбите дали ще вади звук и ако вади, какъв накрайник трябва да сложа ?
Re: Ако сложа накрайник, ще вади ли звук?
Ми аз карам същия.То звук ще вади ама на кво отгоре.Охриптял асматик.Ще се разсърдят колегите с АБФ-те. 

-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
А като си смениш гащите различно ли се чува като се изпърдиш?
За звуци се монтират гърнета,не накрайници(гащи)
За звуци се монтират гърнета,не накрайници(гащи)
- martincho

- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
Колега не се заминавай с глупости
!Да кажеш, че колата ти е 180+ спортна и тн, какъв е смисъла, само да ти ручи на главата и да се кефиш пред некой цигонки ли?

- martincho
Wrofeel_VR6 написа:Колега не се заминавай с глупости!Да кажеш, че колата ти е 180+ спортна и тн, какъв е смисъла, само да ти ручи на главата и да се кефиш пред некой цигонки ли?
Просто ми харесва да вади звук, а за напред като събера пари, ще вкарвам още коне под капака
-
- Автомобил:
- Двигател:
Имам една такава-"реве'кат мечка,върви 'кат буболечка",нищо че е друга марка,ам звук има...щото няма задно гърне ,ама има накрайник
.Просто не ми се инвестира в гърне,а адски ме дразни...и мене и разни "рацери" по пътя
....Ако си мераклия...дати реве в твоя двор...ше я давам за вторични-до зимата.Дизел! 

- CyBeR SoUnD
- Автомобил:
- Двигател:
не се занимавай с тия накрайници... земи си едно хубаво гърне и си ръмйи
в крафта имат по 100 200 лева.. kraft twister

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Не се излагай
От снимката виждам, че голфчето е хубанво и запазено. Не го прави да прилича на "черно БМВ" 

Колега хубаво е да вади звук, ама и да върви, един колега с Чероки 5.2л двг. (ползва го основно за работа по обекти) махна от гърнетата, и взе да вади страхотен звук, но и върви, и то доста.Иначе идеята за накрайник не е лоша, разбира се за промяна на фейса.Впрочем доколкото си спомням има едни накрайници с нещо като перки вътре, явно за да променят звукът.
- martincho
На мен не ми е само за звука а и за визията, защото наистина е запазен, лъщи от всякъде и искам да изглежда и по добре
- chiki-riki
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: 1.8
Wrofeel_VR6 написа:Колега не се заминавай с глупости!Да кажеш, че колата ти е 180+ спортна и тн, какъв е смисъла, само да ти ручи на главата и да се кефиш пред некой цигонки ли?
кво нападнахте момчето за един накрайник все едно ще слага хипер-дупер пърдящото гърне

Има гърнета и гърнета ,и гърнета, и други гърнета, и още гърнета... много гърнета много нещо.
В интерес на истината първоначално зададения въпрос изискваше поне един „приземяващ" отговор, иначе си е така има гърнета и гърнета, и накрайници, и накрайници, и гърнета също
В интерес на истината първоначално зададения въпрос изискваше поне един „приземяващ" отговор, иначе си е така има гърнета и гърнета, и накрайници, и накрайници, и гърнета също

- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Ако пътуваш на дълго често, много бързо ще се откажеш от тия ръмжащи гърнета и ще проклинаш деня в който си се замислил да ги слагаш!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами пич аз карам Джета 2 не е някоя точила а просто си върша работа с нея. намерих в гаража стар накраиник и си нямах работа и го сложих не очаквах никаква промяна в гласа. Като я запаих чесно казано се изкефих
ревеше като оригинален ремус
в по ниските обороти няма разлика и като влезе вече в по високи там вече почва да се чува 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”