Проблемът е следния:сутрин я паля на бензин работи нормално първата минута после започва на 3 цилиндъра и след това край я работат 2 я не запо4ва да заглъхва на място работи нормално но мине ли 1100 оборота забива моцуна неще и неще и на мястоо отзад хвърля чернилка настъпваш педала до доло и едвам едвам качва обороти ????Свалих свещите всичките бяха черни почистих ги при първото палене добре и после пак така
Голф 3 1.4 АБД проблем със свещи
Голф 3 1.4 АБД проблем със свещи
Имам проблем със свещите колата е голф 3 1.4 АБД бенз/газ свещите са БЕРУ 3 електродни
Проблемът е следния:сутрин я паля на бензин работи нормално първата минута после започва на 3 цилиндъра и след това край я работат 2 я не запо4ва да заглъхва на място работи нормално но мине ли 1100 оборота забива моцуна неще и неще и на мястоо отзад хвърля чернилка настъпваш педала до доло и едвам едвам качва обороти ????Свалих свещите всичките бяха черни почистих ги при първото палене добре и после пак така
на газ пак отначало работи на 3 цилиндъра и после се оправя ама на бенз е трагедия 
-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: Голф 3 проблем със свещи
Температурен датчик.
пробвах докато работи да извадя буксата на датчика и след това подадох газ и пак беше съшата история :S
- hadneverseen
- Автомобил: VW Golf mk1
- Двигател: Soon
Този проблем предполагам го прави на студено нали? Не я държиш в гараж?
Предполагам, че ако се загледаш прекъсването спира след като стрелката за температурата се отлепи от минимума?
Предполагам, че ако се загледаш прекъсването спира след като стрелката за температурата се отлепи от минимума?
Re: Голф 3 1.4 АБД проблем със свещи
попринцип да отлепи ли леко стрелката се оправя ама сега е отлепи ли стрелката става по зле 
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Тия свеши кога последно си ги сменял?
-
ivo_minchev
- Автомобил: VW Touran I Facelift 2006
- Двигател: BSE
Не са свещи. Аз имам същия проблем и след смяна на свещи проблема си остава. При мен проблема се появява само в най-студените дни (може би при темп. под -10).
Аз съм с Vento, но то много подобно.
Аз съм с Vento, но то много подобно.
- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
Виждам, че си на газ с 3 полюсни свещи ...
На мен един майстор на скоро ми каза, че щом караш на газ, свещите трябва да са 1-но полюсни.
Дали това е така или не—не знам и не споря.
На мен един майстор на скоро ми каза, че щом караш на газ, свещите трябва да са 1-но полюсни.
-
ivo_minchev
- Автомобил: VW Touran I Facelift 2006
- Двигател: BSE
Моите новите са еднополюсни. Няма промяна.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
ivanovkbg написа:Виждам, че си на газ с 3 полюсни свещи ...
Много поздрави му прати на твоя майстор. Карам с триЕЛЕКТРОДНИ на Беру вече сигурно над 60 000км с втори комплект проблеми с присецване не съм имал - колата си върви и гори съвсем нормално без странични ефекти.

- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
stefan4o написа:ivanovkbg написа:Виждам, че си на газ с 3 полюсни свещи ...
Много поздрави му прати на твоя майстор. Карам с триЕЛЕКТРОДНИ на Беру вече сигурно над 60 000км с втори комплект проблеми с присецване не съм имал - колата си върви и гори съвсем нормално без странични ефекти.
Значи той не каза, че няма да върви, а че е по-добре щом колата се кара на газ, свещите да бъдат еднополюсни.
- bahyr
- Автомобил: LEON ST
- Двигател: CXSA
Я пробвай с откачена ламбда сонда как ще е.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
ivanovkbg написа:Значи той не каза, че няма да върви, а че е по-добре щом колата се кара на газ, свещите да бъдат еднополюсни.
Всеки има право на мнение. Не зная какво разбира той под "върви по-добре". За мен подобни твърдения са меко казано необосновани, да не ползвам друга дума. Има теми, писано е във форума. Всякакви мнения може да срещнеш. Ако на твоя майстор му закарам колата си и му сложа 3 и 1-електродни и му дам да покара дали ще усети разлика и ще познае кога с кои свещи е?

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
имам го същия проблем,появява се по някой път за 1-2 сутрини и после с месеци изчезва,на студено го прави,всичко по колата си е наред(смених кабели,свещи, основен ремонт на двигателя-поради друга причина)......мистерия......в началото се притесанявах но скоро не ми е правила така и всичко е наред
- martom
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1.4AEX
Моята също правеше подобни проблеми.Ама на 3-та с 4000-5000оборота по магистралата за Перник и обратно и сега нямам грам ядове.А преди това яко присецваше.Ама я карам все на къси разтояния и се е задръстила.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”