Здравейте колеги,
от известно време хидравликата ми прави проблеми - когато завивам волана почва да трепери и се включват лампите на таблото за хидравликата и генератора ?! Цялото казанче е омаслено, мисля че връща масло и излиза през капачката ... Какво да правя? Нова капачка, помпа или ?
голф 3 проблем с хидравликата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с хидравликата на голф 3
По някаква причина имаш въздух в хидравличната система,затова хвърля в казанчето-то по принцип е без всякакво налягане,може свободно да се отваря и при работа.Вероятност-повреда на уплътнител при оста на хидравлична помпа.
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
колега а като светнат лампите започва ли ремъка да свири(приплъзва)? според мене при навиване на волана помпата затяга и тогава ремъка започва да приплъзва и да свири и затова светва и лампата на динамото. при мен преди 2 години като го направи този номер свалих помпата и клапана на налягането беше задържал, раздвижих го и се оправи временно докато си намеря друга помпа, но волана стана малко по твърд
- sensho1980
- Автомобил:
- Двигател:
здравеи колега откачи ремака на помпата си и виж оста за луфт ако има сваляи и ремонт или както си решиш лагер и семеринг опръстен са около 15 лева на един приятел така му обливаше казанчето маслото го правеще на пяна като работеше колата странното беше че от помпата нямаше теч а луфта си беше сериозен ремонтирахме и кара вече 2ра година
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ремъка тия дни започна да си свири перманентно.. Преди 2-3 седмици ми изхвърли и двата ремъка - хидравличния и този на генератора. Оказа се че ролката на коляновия вал е била разхлабена - 1 от болтовете дори липсваше, а другия с скъсан и не знам как ще се оправя..
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: голф 3 проблем с хидравликата
преи мен същия проблемс хидравликата, оказа се огромен луфт в помпата, оттам взима въздух...реши се проблеми с "нова" стара помпа
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 3 проблем с хидравликата
Кви пари я взе?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”