водна система голф 3
- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
водна система голф 3
колеги имам проблем с водната система на голфа,преди няколко дни смених пластмасовия тройник горе на мотора който е свързан с малкото маркуче на преливника,и от там ми пуши се едно сълзи вода ама не виждам от къде,също така има въздух в системата обезвъздушавам от разширителния съд и от лявото маркуче на парното,за момент има топло и после пак става студено и пак същата процедура пак.Моля ви кажете от къде може да идва проблема че се побърквам вече ........
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: водна система голф 3
На този тройник си има "О"-ринг,а алуминият на който ляга трябва да е зачистен,да няма язви.Двете болтчета да не се прнатягат.Провери дали на новият "тройник"(фланец) е разпробито щуцерчето за тънкото маркучле!Може да сълзи и от "О"-рингове на термо-сензора(при мен на 1.8 е там).
Не изключвам и кофти пластмаса на новото тройниче,последно съм взимал за около 25лв,не помня марка,работи безупречно 3 години.
Не изключвам и кофти пластмаса на новото тройниче,последно съм взимал за около 25лв,не помня марка,работи безупречно 3 години.
- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
Re: водна система голф 3
emo-gar написа:На този тройник си има "О"-ринг,а алуминият на който ляга трябва да е зачистен,да няма язви.Двете болтчета да не се прнатягат.Провери дали на новият "тройник"(фланец) е разпробито щуцерчето за тънкото маркучле!Може да сълзи и от "О"-рингове на термо-сензора(при мен на 1.8 е там).
Тоно от него беше !!!Благодаря ти !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”