Проблем с окачването на Голф3 АBU

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
daskaria
Автомобил:
Двигател:

Проблем с окачването на Голф3 АBU

Мнениеот daskaria » Сря 30 яну 2013 16:29

Здравейте колеги днес сутринта от към предната лява гума ми се появи едно чукане метал в метал,което се променяше с оборотите на гумата и усещах леки вибрации в волана.Отидох веднага при майстора който ми прави колата,качихме се да чуе и той нямаше нищо след това я карах всичко нормално,огледа отдолу вика няма проблем най вероятно някаде вчера през деня се е намокрило или застанало някакво парче сняг и вечерта е замръзнало.Въпроса ми е дали да се доверя на майстора или да ида и при друг?Случвало ли ви се е подобно нещо?Шума беше нещо като на прецакано каре,но не го правеше само на завой а постояно.Благодаря ви предварително

Потребителски аватар
predator4o
Автомобил: 1996 VW Golf MK3
Двигател: 1Z 1.9 TDI 90 PS

Re: Проблем с окачването на Голф3 АBU

Мнениеот predator4o » Сря 30 яну 2013 18:33

При мен имаше същия проблем, причинен от замръзнал лед по полуоската, който по-късно махнах и чукането спря :) Не казвам обаче, че непременно и в твоя случай е така. Ако наистина се съмняваш в майстора, иди при друг. Предполагам, че колегите тук могат да ти препоръчат някой, който ще ти помогне. Успех от мен :thup

daskaria
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daskaria » Сря 30 яну 2013 18:45

При мен си изчезна чукането само ,като отпусна времето,но колата я имам от 8 години и досега не ми се е случвало затова питам други дали са имали подобен проблем,и евентуално има ли вероятност ако нещо се е разтропало здраво(бая тропане си беше)да се оправи само ако не е лед?

daskaria
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daskaria » Чет 31 яну 2013 13:56

Днес отново както си карах по равен път се появи чукането след около 2-3км изчезна прави го само на скорост като подам газ,когато е на свободна не трака.Да попитам по запознатите дали е възможно да е вътрешно каре?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”