Колата е Голф 3 1.6 АБУ, газ и бензин, днес смениха гарнитурата на главата ( в Пазарджик), майстора не я шлайфа (нямало нужда). Като сглобиха всичко я запалих и колата работеше като трактор, оборотите бяха ниски и гаснеше на газ и бензин. Майсторът уж я центрова нещо и оборотите се пооправиха. Каза че докато се прибера в София ще се оправи тракането. Сега се прибрах и пак си трака. По магистралата не можах да вдигна повече от 100км, на баирите карах на 3-та с 50км.
Трябва ли сега да ходя на диагностика и да ми направят центровка на двигателя. или след определени километри ще се оправи проблема? Преди като си включех климата оборотите падаха и веднага си се качваха, сега падат на 300 и не се трае.
Моля да дадете съвет, че май си преебах колицата. Благодаря предварително!
проблем след смяна на гарнитурата на главата.....
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:11, променено общо 1 път.
- sashopk
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем след смяна на гарнитурата на главата.....
здрасти колега и аз днес си взех колата от същата продседура. Най вероятно "майстора" е прехвърлил зъб при поставянето на ремъка. тичай при друг да го оправи
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем след смяна на гарнитурата на главата.....
checheto написа:Колата е Голф 3 1.6 АБУ, газ и бензин, днес смениха гарнитурата на главата ( в Пазарджик)......
Колега ще споделиш ли точно в кой сервиз ти смениха гарнитурата, че ми е интересно....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”