Здравейте колеги! Гошо 3-ти (от гаража). Стокови стопове! От скоро (покрай изминалите 5-6 дъждовни месеца) забелязах влага в стоповете. От вътрешната страна. Десния го "силиконизирах" преди 1-2г и вече нямам проблеми. В купето (багажника) нямам течове или следи от такива. НО, капките вода си стоят! Едно е сигурно: не е проблем в уплътнението на стопа. Друго: нямам пукнатини по рефлекторите и т.н.
Е, някой да се е сблъсквал с такъв проблем?
Влага в стопове Голф 3
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Влага в стопове Голф 3
Колега огледай добре мястото м/у червения и жълтия сектор.
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
От гледане ме заболяха очите. :) Тази черната лайсна/пластмаса си е на мястото. Хайде викам там да е проблема, ама и на 2-та стопа ли?! 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, пусни снимка на стоповете, все някой колега ще открие от къде влиза влага! Мен ме съмнява, че може да са ти запушени отворите под задните калници, и се получава конденз.
- Прикачени файлове
-
- Ето този отдушник, има трабичка, за конденза!
- imagesголф3.jpeg (13.94 KиБ) Видяна 407 пъти
Последна промяна от my heart iS iCe на Сря 20 мар 2013 19:38, променено общо 1 път.
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
my heart iS iCe, няма проблем да направя снимки, но аз не живо не мога да открия пукнатини или т.н. Дори и в макро режим да снимам... обикновени стопове сток на Г3.
А за отворите ме хвана по бели гащи! :) Къде са тези отвори? И за какво служат? В смисъл от къде минава водата? На принципа на предните ли са? Мерси..
А за отворите ме хвана по бели гащи! :) Къде са тези отвори? И за какво служат? В смисъл от къде минава водата? На принципа на предните ли са? Мерси..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”