Как се маха жабката на Golf 4
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Как се маха жабката на Golf 4
Накратко колеги. Замина ми май моторчето и трябва да стигна до него. Първо с десен волан съм, като съм отвил всички винтове и съм махнал пластмасовото капаче отстрани, жабката си се движи свободно от ляво, даже си пада от лявата страна, но от към страната на конзолата всякаш нещо я държи, някакви идеи, преди да разглобявам цялата конзола. 

Re: Как се маха жабката на Golf 4
Колега, аз миналия ден смъквах жабката, при мен падна по лесно от очакването, като развиеш 3-те болтчета отдолу, издърпваш пластмасата която е отстрани на таблото огледална на тази за бушоните, като внимаваш да не я счупиш и тя е на щипки но ти трябва да излезе малко за да изкараш жабката и после излиза с разклащане като също внимаваш с плафона който е вътре, защото при мен опираше в таблото и на няколко пъти щях да остана без него, към централната конзола при мен е само на щипка, дръпнах я по смело и тя падна. Успех :)
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Ааааааааааааааа нямам нерви вече.
Значи отвивам 3-те винта вътре в жабката, 3 -те винта в краката. Махам пластмасата отстрани, където е при вратата. Откачам 4-трите щипки отстрани, който са фронтално на конзолата.
Обаче отдолу на 4-тири пръста след свивката на таблото при краката има някаква щипка ли винт ли, е**л съм го какво е.
Не иска и не иска, пукнах пластмасата няколко милиметра от дърпане, но пак не излиза. Ще го снимам после като ми се зареди телефона, че му падна батерията от светене.
Една метална пластина е имам чувството дето го държи и за да се махне трябва да махна това U при скоростите дето е за да отвия някакво винтче, така си мисля.
Ужасно благодаря на отзовалите се колеги по телефоните които звъня, но явно разбрахме, че моята е уникат.

Значи отвивам 3-те винта вътре в жабката, 3 -те винта в краката. Махам пластмасата отстрани, където е при вратата. Откачам 4-трите щипки отстрани, който са фронтално на конзолата.
Обаче отдолу на 4-тири пръста след свивката на таблото при краката има някаква щипка ли винт ли, е**л съм го какво е.

Не иска и не иска, пукнах пластмасата няколко милиметра от дърпане, но пак не излиза. Ще го снимам после като ми се зареди телефона, че му падна батерията от светене.
Една метална пластина е имам чувството дето го държи и за да се махне трябва да махна това U при скоростите дето е за да отвия някакво винтче, така си мисля.
Ужасно благодаря на отзовалите се колеги по телефоните които звъня, но явно разбрахме, че моята е уникат.

- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
Не е уникален така си е . Има един винт под централната част и трубва да махнеш панела около скоростния лост за да го развиеш . Снимки в нета има много но някой не му се търси.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”