проблем с хидравликата
- bybeep
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблем с хидравликата
преди месец катастрофирах леко-прескочих една леко полегнала мантинела и заорах в едно лозе на заден. освен всичко друго падна ремъка на хидравликата и шайбата беше изкривена. преди катастрофата, като завъртя волана в двете крайни положения не се чуваше нищо, а сега като че ли вие ремък или нещо друго!?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с хидравликата
Вие помпата или свири ремъка? Ремъка добре ли е натегнат ?
ролката нормално ли се движи или има някакви луфтове.Лесно се вижда при запален мотор ( при теб не знам дали се вижда ролката)
ако удара е по сериозен е възможно откъртване на парченца пластмаса от успокоителя в казанчето за хидравлична течност.След попадането им във помпата клапана е възможно помпата за започне да вие дори и да спре временно! (при мен се получи в движение и е малко стресиращо)
ролката нормално ли се движи или има някакви луфтове.Лесно се вижда при запален мотор ( при теб не знам дали се вижда ролката)
ако удара е по сериозен е възможно откъртване на парченца пластмаса от успокоителя в казанчето за хидравлична течност.След попадането им във помпата клапана е възможно помпата за започне да вие дори и да спре временно! (при мен се получи в движение и е малко стресиращо)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”