Голф 4 TDI 1.9 2003 - изгорял датчик и проблем с алармата

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Izu
Автомобил:
Двигател:

Голф 4 TDI 1.9 2003 - изгорял датчик и проблем с алармата

Мнениеот Izu » Пон 11 фев 2013 19:58

Здравейте, както казва заглавието, става дума за Голф 4, TDI 1.9 от 2003та година. От 2-3 седмици при запалване постоянно ми се включва предупреждение, че багажникът е отворен, дори когато е заключен и няма отваряне - реших, че датчикът е заминал, но просто нямах време да му обърна внимание и да го закарам някъде. До днес. Днес алармата реши да се включва постоянно - явно решава, че някой е разбил багажника и се почва с безкрайното бибиткане. Изключих алармата (заводска) чрез двете натискания на бутончето за заключване на ключа, не се притеснявам, защото и вкъщи и в работата съм с охраняеми паркинги, ама все пак...

Моля ви препоръчайте ми при какъв специалист да отида - ключар, електричар... Звънях на един, който каза, че може и задната ключалка да трябва да се сменя, че там бил датчикът. Някой да има представа от евентуални цени, усложнения и т.н.?

Естествено, ако можете да ми препоръчате и специалист още по-добре - а ако е в района на Овча Купел или Център, ще имате и 2-3 бири от мен :c020

Николай Ангелов
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 4 TDI 1.9 2003 - изгорял датчик и проблем с алармат

Мнениеот Николай Ангелов » Чет 14 фев 2013 23:54

Привет. При мен този проблем бе в резултат от дефектирало моторче на задната чистачка - ключалката се мокреше.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”