Г2 1.6 RF въпрос
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Г2 1.6 RF въпрос
а някой знае ли за колко време трябва да загрява мотора на голф 2 1.6 2Е2 кода е RF защото моя като е студен си качва на 1800 и дори когато стрелката на температурата подмине бялата зона и чак като стигне малко преди половината те падат на 1000 не трябва ли докато са в бялата зона да загрее нормално? а не да чакам 10- 15 минути.
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
зависи от външната температура. термостат и тнт.
Моята също загрява бавно, дори когато я поддържам на обороти.
пример: 3км. каране сега при -15 без да съм я загрявал на място и стрелката едвам минава бялото. Някои слагат картони, но аз съм против.
Плюс това и на двамата колите ни са без кори отдолу и изолация на капака.
Моята също загрява бавно, дори когато я поддържам на обороти.
пример: 3км. каране сега при -15 без да съм я загрявал на място и стрелката едвам минава бялото. Някои слагат картони, но аз съм против.
Плюс това и на двамата колите ни са без кори отдолу и изолация на капака.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Аз дори съм си игнорирал автоматичния смукач и докато позагрее ако се наложи поддържам газта с крак и си Drive спокойно.
Иначе то горкия смукач ми изсмуква бензинеца за нула време - от нас като тръгна ичак на служебния паркинг ми спираше, ама ко да се прави всичко над -10 си е брутално за колата.
Так, че Beer
Иначе то горкия смукач ми изсмуква бензинеца за нула време - от нас като тръгна ичак на служебния паркинг ми спираше, ама ко да се прави всичко над -10 си е брутално за колата.
Так, че Beer