клаксон голф 4
- stefo94
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGN
клаксон голф 4
Проблема е следния тъй като на трилъчевият еърбег едната щипка която го държи към волана и се е счупила пластмасата и като подам контакт клаксона свири постоянно освен смяната на еърбега ми казаха че можело да си изкарам по някакъв начин бутон може ли някои да ми каже как става номера. Благодаря предварително! 

- delian1978
- Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
- Двигател: ALH 1999
Re: клаксон голф 4
Аз имах същия проблем и го реших като омотах щипката с медицинска лепенка и после като щраках еърбега обратно помогнах на закопчаването с отверката отзад,както се сваля и всичко си стана перфектно.Това е в случай че не ти се занимава да вадиш на бутон клаксона.Иначе кабелите за клаксона са на лентовия кабел-2 за еърбега и два за клаксона.Отваряш пластмасите около волана,проследяваш ги,откачаш ги от лентови кабел,удължаваш ги до мястото на което си решил да е бутона и си готов.Чрез двата кабела е прекъсната масата на клаксона и така се управлява.Лично аз не обичам бутоните и затова използвах лепенката.Успех в реализацията,която и да използваш.
- stefo94
мерси колега ще пробвам с мед. лепенка, но да попитам не не с ели протърква при използване или ти не натискаш от тази страна а от др и няма проблем така ли е
- delian1978
- Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
- Двигател: ALH 1999
Проблема е да не се скъса или отлепи докато слагаш еърбега на мястото му.После няма грижи.Затова писах,че му помогнах при щракването с отвертката отзад на пружината,за да може да влезе по-лесно в гнездото и да не се изхлузи лепенката.Първия път направо щракнах еърбега на мястото му и явно лепенката се размести и огласих здраво гаража като дадох на контакт
.

- stefo94
благодаря колега 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”