Golf 3 1995г. - проблем с окабеляването
-
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 1.6 AEK
Golf 3 1995г. - проблем с окабеляването
Имам проблем с окабеляването, гори бушона за мигачите и като се сложи нов започва пак да загаря, ако може да ми препоръчате човек който разбира от теи неща да погледне ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 3 1995г. - проблем с окабеляването
То "пушек без огън ..няма!"Определи има ли зависимост от ляв/десен мигач(от кой гори), и си сложи свестен бушон(15А),който да гори като хората,а не след като е стопил гнездото.Нагар в гнездото също може да е причина...помни:не трябва да се нагрява който и да е предпазител!
!!!В никакъв случай не слагай по-мощен!
Идея:на първо време огледай състоянието на "платките" на задните светлини,мигачлето на калника и изобщо не подценявай мигача в бронята отпред.Това би ти отнело не повече от 30 минути.Инсталацията за задната част минава под кората на левия праг,дано не е там проблема-защото нагорещеният кабел топи изолацията и на съседните и става "мазало".
!!!В никакъв случай не слагай по-мощен!
Идея:на първо време огледай състоянието на "платките" на задните светлини,мигачлето на калника и изобщо не подценявай мигача в бронята отпред.Това би ти отнело не повече от 30 минути.Инсталацията за задната част минава под кората на левия праг,дано не е там проблема-защото нагорещеният кабел топи изолацията и на съседните и става "мазало".
-
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 1.6 AEK
няма зависимост ляв/десен никой не работи, а аз не разбирам мн от тези неща, най-добре ако ми посочиш точен човек който разбира :) поздрави
-
- Автомобил:
- Двигател:
Направи си уговорка с Ваското 1,може да има и други спецове,но този е упорит като магаре на мост и със сигурност ще ти оправи тоците.А дали има време-негова си работа.
Преди това обаче,все пак хвърли едно око на реленце 21,при бушоните е-то е мигалката...щом всички не работят,предполагам и аварийните-също.Има версия и за повреден лост,вероятност от "окъсяване" по веригата.
Не знам как караш без мигачи....
Преди това обаче,все пак хвърли едно око на реленце 21,при бушоните е-то е мигалката...щом всички не работят,предполагам и аварийните-също.Има версия и за повреден лост,вероятност от "окъсяване" по веригата.
Не знам как караш без мигачи....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”