здравейте форумци, знам, че има постове по темата за транспондер чиповете, но от тях не ми станнаха ясни няколко неща. ако някой е запознат ще съм радостен да получа неговите отговори на моите въпроси.
искам да знам когато се обучава нов чип чрез софтуер и ОБД буксата на автомобила кое точно се настройва, компютъра към чипа на ключа или чипа към компютъра или и двете се пренастройват? и ако е верен първият вариант би следвало да може да се използва чип от употребяван ключ например. ако е верен вторият вариант, то може ли един и същ чип да се пренастройва повече от един път? някъде прочетох, че някои могат, други не. звучи по-скоро като предположение и ако е така кои могат и кои не? не можах да разбера например какъв тип е чипа за ключа на ауди А4 1996г. и с какво е по-различен от по-късните модели? във всички форуми се пише общо взето неща, които вече са известни като това, че трябва да се обърна към дилъра или специалист ключар. нека допълна, че нямам проблеми с ключа. просто ми е интересно и любопитно, по-скоро като хоби. благодаря на всички заинтересовани от темата. надявам се администратора да не реши да заключи темата с глупави оправдания, че видиш ли обсъждала нелицензиран софтуер и т.н.
транспондер чип
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”