Моля за съвет ,че нямам нерви вече pierburg 2e2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
motopower
Автомобил:
Двигател:

Моля за съвет ,че нямам нерви вече pierburg 2e2

Мнениеот motopower » Нед 24 фев 2013 21:32

Значи проблема е следния колота е golf 1991g. 1.6 бензин с газ и карборатор pierburg 2e2.Попринцип зима лете карам само на газ (на бензин не работи) и в един момент взе да мени обороти в порядака 1100-2500, няма топло няма студено когато си поиска и реших да се заема с карборатора (там ми грешката маи) и свалих аз карба и изолирах всички вакуми с изключение на този към делкото и вакума които отваря втората дросел клапа махнал съм автоматичния смукач и клапата е застопорена в средно положение махнал съм всички кабели и термо ампулата....абе остана се просто механиката която управлява дроселите...и от тогава големия филм тая кола палене нямааа ,а по патя на логиката не би трябвало да има проблем ( купих и нов изпарител...но изглежда пропускам нещо приема всякакви съвети за експериминти та да видим кога ще и чуя гласчето пак..благодаря предваретелно

Потребителски аватар
Gazaro_wow
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1.6 EZ 1990

Re: Моля за съвет ,че нямам нерви вече pierburg 2e2

Мнениеот Gazaro_wow » Пон 25 фев 2013 16:31

А защо си правил това
изолирах всички вакуми с изключение на този към делкото и вакума които отваря втората дросел клапа махнал съм автоматичния смукач и клапата е застопорена в средно положение махнал съм всички кабели и термо ампулата....абе остана се просто механиката която управлява дроселите

Най-добре направи тази процедура :arrow viewtopic.php?f=17&t=241564&start=0

motopower
Автомобил:
Двигател:

Re: Моля за съвет ,че нямам нерви вече pierburg 2e2

Мнениеот motopower » Вто 26 фев 2013 0:16

Няма смисъл да се хварлят пари според мен за пиербирг...аз все пак реших проблема за (работа само та газ) всичко е запушено клапата на смукача вече е ръчно управряема с жило за преден капак на лада нива и втората клапа вече не е с вакум ,а и тя се отваря механично със закъснение от около 30 градуса спрямо първата...за сега мога да кажа ,че пали начетвърт и държи стъбилни обороти върви нормално за разхода все още нямам н :th_up аблудения..благодаря да идеята :th_up все пак

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”