Колеги помагаите.имам следния проблем колата е голф 3 гти 16в .колата като е студена работи идеално ,но задрее ли започва да пуши син дим които мирише на бензин и направов ти люти на очите.смених дист капачка палец свещи ламбда сонда.промблема се появи след като ми изгоря бобината, смених бобината и започнаха проблемите,на ваг ком няма грешки нито една.помагаите моля ви че започнах да откачам.......
Нека да позная... свещите за отрицателно време стават с черен нагар? Маслото не го пипа? Синия дим е видим доста във високите обороти? Около колата смърди доста осезаемо?
колеги мирише на неизгорял бензин не е маслооооо .като е студена си дими на пара бяла сещате се а като загрее и си сложиш носа на бронята направо ти люти на очите.смяних темп датчик но никакъв ефект кабела от бобината до дистр.капачка ,че моя безе зле но неееее и нз вече кво да праа маи ще има в cars.bg и въпроса е решен.
КОЛЕГИ белезите на ангренажа са избягали със около 3мм .горе е точно но долу на маховика бяга с половин зъб.има ли значение чак толко малко разминаване.
А как ти е ламбда сондата като живи данни не е задължително да имаш грешки ?Това че си сложил нова менте не значи нищо същото се отнася и за тем датчик .Закачи на диагностика виж живите данни.
На диагностика не изкарва никакви грешки .сменял съм няколко ламбди сониди темп датчици и ефекта е нулев.центровката ми бяга с един зъб закъснение по маисторски термин.в събота ще я правя и ще видим ако ли не ще я продам за 1800 лева и така.започва не снова кола.БЛАГОДАРЯ ЗА всичките отзиви ще пиша ж събота да ви оведомя за кво иде реч