Ремонт на Голф 3 1992г. 1.8 Бензин
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ремонт на Голф 3 1992г. 1.8 Бензин
Здравейте, тук съм за да помоля за помощ, защото наскоро правих ремонт на колата Голф 3 1992г. 1.8 Бензин Ръчни скорости свързан с сменяване на: масло,маслен филтър,всички ремъци,накладки,гърнета. След ремонта се появиха някои странни за мен и за колата шумове при палене и не съм много сигурен,но и теч на масло също и оборотите не ми харесват при всички предавки, колата върви много добре пали и на място са добри оборотите, когато я карам също, но когато пусна газта и натисна отново има едно давене придърпване точно при пускането и при натискането, като не е всеки път, но е често. До сега никога, никога не съм имал проблеми особено такива с оборотите и с шума при палене като стържене за 1 2 секунди. Колата палеше от раз и сега е така но с шума някои път го няма оборотите и бяха перфектни трябваше да карам с 20 на 4 за да придърпа с една дума, затова искам да попитам ако може някои да ми каже или да даде съвет какво да правя. Благодаря ви предварително желая хубав ден ! : )
-
- Автомобил: VW Golf II 1.8 GT
- Двигател:
Re: Ремонт на Голф 3 1992г. 1.8 Бензин
Хммм... дали този майстор при слагане на ангренажния ремък не е прескокнал зъб, на нещо такова ми мирише
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”