... на шофьорската врата. Самия патрон нещо взе да се вади и нито заключва, нито отключва. Кво може да се случило и как да отстраня повредата? Как се сваля кората на вратата. Освен на дръжката има ли други болтове и трябва ли да се сваля вътрешната дръжка?
Става въпрос за Vento.
Аз съм го разрешил тоя проблем радикално - нямам ключалки на вратите, но ми го правиха едни ключари, ако искаш мога да ти дам тел. Иначе са на Раковска.
driver: огледай се хубаво
да не са се опитвали да я разбиват , на 3ката ми бяха извадили патрона и я бяха отваряли така ..
и примерно лявата врата като се опитам с кюча да заключа или откюча непомръдваше беше блокирало ...
точно против джамбази ми беше мярката с махането на ключалките. Иначе вратите си се отварят нормално - с дръжката + цз. На мястото на ключалките има тапи.
Само искам да добавя, че и това не ги српя. Впоследствие си намерих колата с счупен джам на предната врата, ма избягали и месец след това някой г*з пробвал да набие отвертка под дръжката за да отвори, та ако фана някой beat_butt2 beat_butt2 beat_butt2 bishop
HF написа:Аз съм го разрешил тоя проблем радикално - нямам ключалки на вратите, но ми го правиха едни ключари, ако искаш мога да ти дам тел. Иначе са на Раковска.
ами и аз съм така просто си взех дръжки от задни врати ...
Мислите ли, че липсата на патрон спира мръсниците? На мен ми бяха бъркали под дръжката и бяха изкривили ламарините. След това веднъж през малкото стъкло и веднъж през толямото. Патрона още ми е непокътнат...
ами предполагам че ще трябва да си купиш нова дръжка с ключалка и да ходиш на ключар да ти пренареди патрона ... поне аз така ще направя, защото ми се счупи шоферската дръжка иначе ако решиш да си правиш дръжките без ключалки - купуваш си две за задни врати и готово
забравих да напиша че дръжката се сваля супер лесно (поне ако е като на Г3) - има един винт от вътрешната страна там където се лепят лепенки за маслото )и после издърпваш дръжката на едната страна и готово