г2 1.3 карбуратор. забелязах че има изтичане на гориво около карбуратора / всмукателния колектор/. засякох откъде е. тампон/фланец/ или както там се казва под карбуратора. моля ако сте имали подобен теч да кажете дали ако сменя фланеца ще спре.
искам инфо и за магазин откъдето да взема/ в vw е 180 лв.
мерси

карбуратор г2
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Теч не съм имал но пък много пъти съм го свалял карба и винаги съм слагал силикон или съм си рязал сам гарнитурата и ядове не съм имал. Сигурен ли си че ти тече от там? Да не се стича отзад от маркуча или пък от горната гарнитура? На мен ми се е случвало да се спука поплавъка вътре и преливаше. И аз се чудя от къде тече и защо се дави колата 

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
svetlin написа:Че какво му е на силикона бе колега? Аз работя много често със силикон и никога не съм имал проблеми. Не съм сигурен колко ще е "сносен" тампон за 40лв. при положение че в Юнитрейд е 180лв.
На силикона нищо му не е ама ама точно там има вибрации и силикона няма да издържи за дълго.Мой приятел се наказва по този начин почти година докато не си купи нов тампон точно такъв от 40 лв.и го кара вече 2год.
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
Теч не съм имал но пък много пъти съм го свалял карба и винаги съм слагал силикон или съм си рязал сам гарнитурата и ядове не съм имал. Сигурен ли си че ти тече от там? Да не се стича отзад от маркуча или пък от горната гарнитура? На мен ми се е случвало да се спука поплавъка вътре и преливаше. И аз се чудя от къде тече и защо се дави колата Laughing
сигурен съм. като се спука поплавъка откъде ти прелива?
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
Теч не съм имал но пък много пъти съм го свалял карба и винаги съм слагал силикон или съм си рязал сам гарнитурата и ядове не съм имал. Сигурен ли си че ти тече от там? Да не се стича отзад от маркуча или пък от горната гарнитура? На мен ми се е случвало да се спука поплавъка вътре и преливаше. И аз се чудя от къде тече и защо се дави колата Laughing
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”