Сега имам, все още малък проблем! Но който, може да стане огромен, ако не се вземат мерки! Касае се за това, че педалът на спирачката ми хваща прекалено долу, почти до пода! При бегъл оглед, установихме, че накладките не са износени много, и няма изпускане на течност някъде по трасето! Остава да е проблема в помпата, и затова и поставям въпроса тук, който е имал подобен проблем, да сподели! Също така, колко би струвала нова спирачна помпа? Защото, не ми се сменят две външни карета, за да се окаже накрая, че е счупено вътрешното каре
Проблем със спирачната система на VW Vento
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Проблем със спирачната система на VW Vento
Здравейте на всички! Оказа се, че бая време не бях влизал тука, почти година, че чак бях забравил и ника си
! Което пък е знак, че фолксвагените са добри като коли...
Сега имам, все още малък проблем! Но който, може да стане огромен, ако не се вземат мерки! Касае се за това, че педалът на спирачката ми хваща прекалено долу, почти до пода! При бегъл оглед, установихме, че накладките не са износени много, и няма изпускане на течност някъде по трасето! Остава да е проблема в помпата, и затова и поставям въпроса тук, който е имал подобен проблем, да сподели! Също така, колко би струвала нова спирачна помпа? Защото, не ми се сменят две външни карета, за да се окаже накрая, че е счупено вътрешното каре
! Само по това, може да се отсъди, на какви "майстори" съм бил попаднал преди година...
Re: Проблем със спирачната система на VW Vento
Колега аз имах подобен проблем на моето венто като натисна спирачката както при теб но аз спирах 10 метра след като съм натиснал спиарачката :D оказа се помпата за цена на помпата не си спомням но ми я оправиха автохита в Стара Загора и от тогава вече 4 -5 години нямам проблем.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
за дахваща долу имаш въздух в сиатемата.Обезвъздуши.
Ако при натиснат и задържан педал, той потъва -помпата е за смяна.Ако е така, не рискувай да караш,защото в неподнодящ момент ще спреш в тзои пред тебе.
Ако при натиснат и задържан педал, той потъва -помпата е за смяна.Ако е така, не рискувай да караш,защото в неподнодящ момент ще спреш в тзои пред тебе.
- agumba
Просто си хваща долу, как разбера, дали има въздух? Не усещам да се спуска допълнително при натискане. Иначе, си хваща добре, кове спирачките, само това ме тревожи, големия му ход, и че хваща на предела!
- TheExorcist
- Автомобил: Golf 3 94
- Двигател: ABF
Най-добре започни с обезвъздушаване както казаха по-горе :)
Не разбрах с АБС ли си или без
Не разбрах с АБС ли си или без
- agumba
Знам ли, май съм без АВС, колата е бая стара! А иначе, туй и ще направя, ще почна с обезвъздушаване!
Здравей, колега - какво стана, реши ли проблема?...и какъв се оказа. Питам защото и при мен когато съм на ниски обороти педала хлътва и на следващото натискане вече е добре, та ако може да споделиш какво стана.
Поздрави!
Поздрави!
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Ако и оборотите играят при натискане, виж си вакуума на сервото.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”