Здравейте.. Карах със около 40 срещу зелен светофар, но във момента в който вече съм на 3-4 метра от кръстовището, някакъв минава на червено сече ми пътя и за да не го ударя завих рязко на ляво набих спирачки, колата поднесе и ударих задна дясна гума в един бордюр. Резултата: джантата ми се вижда крива, самата гума е изкривена навътре и не стои с цялата си площ на пътя.. Със две думи стана ето това http://www.youtube.com/watch?v=xpajfojmILM , но в по малки размери. По пътя към вкъщи карах много бавно (с 20-25) но задницата ми се носеше все едно правя дрифт и едва удържах колата. Въпроса ми е какво може да й има на колата и какви разходи да очаквам? И къде във Варна има добър сервиз където мога да я закарам да я оправят.
Извинявам се ако темата не е за този раздел и ако имам правописни грешки, но в момента съм много притеснен.
Страничен удар в бордюр - Голф 4
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: Страничен удар в бордюр - Голф 4
Направо сменяй задния мост
най лесно и безболезнено е, едвва ли ще възстановят геометрията на твоя

най лесно и безболезнено е, едвва ли ще възстановят геометрията на твоя
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
И колата смени.
Докато не се разглоби никой не можа да каже какво е криво. Може да е малкият дявол да е крива само оста. Една чисто нова задна ос е под 40лв. Дали моста е крив се вижда и със просто око.
Докато не се разглоби никой не можа да каже какво е криво. Може да е малкият дявол да е крива само оста. Една чисто нова задна ос е под 40лв. Дали моста е крив се вижда и със просто око.
Последна промяна от znainainai на Пет 21 юни 2013 18:08, променено общо 1 път.
- cheatereye
- Автомобил: VW Golf III 1.6
- Двигател: AEA 1995
Дойде лятото и газарите излезнаха по пътищата, и накрая, кой страда ?! Шофьорите спазващи правилата, а наказания никакви ! Да беше го настигнал да му натрошиш канскета
Дано все пак е малкият дявол !

Дано все пак е малкият дявол !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”