misho_kr написа:И аз имах същият проблем ,самоче при мен беше забило на трета степен и нито на долу нито на горе ,ходих на сервиз и го опрайха
Хубаво са ти го оправили, какъв беше проблема ?
pas1.8mi написа:Вентилатора при Климатрониците си има блок за управление,монтиран обикновено близо до самият Вентилатор.Тръгни от Вентилатора,като проследиш къде отиват двата му дебели проводника.Вероятно нещо управлението му се е пре.бало!

Няма, има + и - и отиват кабелите в една буска, след буксата влизат в кожух и влизат някъде си....
TheExorcist написа:Айде и тука да се обадя (зимата имах подобен проблем

)
Ту работеше, ту спираше... като минех през някоя дупка или като чукнех пластмасите под вентилатора.... та проблема се оказа там, където четките в електромотора контактуват. Медното покритие беше доста замазано от това дето се търкат четките и не можеха да правят контакт с ротора.... зачистих ги и всичко се оправи.
Най-безболезнено за момента е да изкараш вентилатора и да погледнеш при четките какво е положението :P
Утре след работа ще го сваля, че бях на СПА събота и неделя с приятели и не си бях в София..... Ще драсна какво е станало...мисля да му подам един + от акумулатора да видим какво ще стане....