Колеги, проблема ми е следния- свалил съм стария съединител от Голф 2ка 1,6 бензин, 75 коня, 89 година. Новия съединител комплект е Валео, обаче имам проблем със слагането на ламаринката на притискателя- на стария съединител изглежда по-различна от на новия, този новия има дупка, в която влиза оста от включвателя на скоростите, а стария е леко по-различен. Освен това има едно малко лагерче в новия ми комплект, а аз не съм свалял въобще лагерче. Та имам 2 въпроса:
1. това лагерче от снимките по-долу къде седи и какво прави
2. дали на новия съединител тази ламарина въобще е точно за моята скоростна, защото гледах, че има 2 вида скорости и подозирам, че е за другия модел, защото като я сложа и после стегна със скобата, ламарината седи доста хлабаво, направо си представям как дрънчи постоянно

За сравнение на стария тази ламарина седи много стабилно. Затова и предполагам, че просто са ми дали комплекта за другата скоростна кутия, където е нужно използването на лагерчето и така някак ще се натиска тази ламарина и няма да е толкова хлабава. Моля за съвет дали са ми дали друг комплект или да монтирам така с хлопаща ламаринка?
Прилагам снимки на стария притискател и на новия, от близък план въпросната дупка, в която натиска оста на от педала на съединителя. Имам комплект Валео с номер НЕ4532.
Снимки на лагерчето след малко