1. това лагерче от снимките по-долу къде седи и какво прави
2. дали на новия съединител тази ламарина въобще е точно за моята скоростна, защото гледах, че има 2 вида скорости и подозирам, че е за другия модел, защото като я сложа и после стегна със скобата, ламарината седи доста хлабаво, направо си представям как дрънчи постоянно
За сравнение на стария тази ламарина седи много стабилно. Затова и предполагам, че просто са ми дали комплекта за другата скоростна кутия, където е нужно използването на лагерчето и така някак ще се натиска тази ламарина и няма да е толкова хлабава. Моля за съвет дали са ми дали друг комплект или да монтирам така с хлопаща ламаринка?Прилагам снимки на стария притискател и на новия, от близък план въпросната дупка, в която натиска оста на от педала на съединителя. Имам комплект Валео с номер НЕ4532.
Снимки на лагерчето след малко
,не обръщай скоростите.Сглобяването по обратния ред,като вилката има "глух" шлиц,който трябва да съвпадне с палеца.Слагаш капачката,хубаво е да е нова,ако ли не,силикон.Ако си взел корейско Валео,не е зле да го пилнеш с флекса преди монтажа.Успех