колеги който е запознат нека сподели ,
трябва да купувам фарове а разбирам че са много модели и като инсталация и като куплунзи и други екстри...
чувам за вариант с моторче което е изведено вътре на бутон и може ръчно да се управлява височината на фаровете говориме за голф 3 , обаче въпрос къде седят тези моторчета вътре във фара или някъде отвън , друго като си ги нагласяш ръчно от купето няма ли да се развали баланса на фаровете и да заслепяват насрещно движещите се , самите фарове обикновени ли са или са някакви по специални ???
И още един въпрос , някой пробвал ли е фар за голф 4 дали става да се монтира на голф 3 инсталацията не ме интересува ясно е че няма да е същата
(Виждал съм на рено фарове с моторче вътре в тях но няма изведен бутон за регулиране от купето , просто при включването на фаровете се калибрират по някакъв начин и се самонагласят сами , незнам на какъв принцип става това , виждал съм го настена това първо се вдигат после свалят сами и застават в някакво междинно положение по средата, на какъв принип е нямам идея и ако трябва да се донастрои не е ясно как)
Голф 3 въпрос за фарове
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за фарове
Абе ако го нямаш управлението серийно според мен не си заслужава. Тряа да окабеляваш, да разглабяш. Купи си нормални фарове :) Иначе куплунзите не са ти съществено важни, преправя се. Моите двата са различни, кат са я целували в Италия също не са намерели еднакви...
-
- Автомобил:
- Двигател:
на мен окабеляването не ми е проблем щото и без друго тепърва предстои и затова пуснах темата да знам кое как се прави та ако трябва да се пускат нови жици сега наведнъж да ги пускам а не двойна работа
-
- Автомобил:
- Двигател:
Специално за ел. фарове е лесно - тръгват три кабела от копчето, от които единият е маса и въпрос на избор дали да си го спестиш. В Аутодата има схема - разпечатваш и окабеляваш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 въпрос за фарове
както казах окабеляването не ми е проблем .. а фаровете , ако избера с моторче какви варианти имам .. как да изглеждат ангелски очи , двусекционни , или изглеждащи като голф 4 с мигачи и халогени вътре , какви мога да избера какво се предлага .... питам фарове от голф 4 стават ли на мястото за фарове на голф 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Нека да уточним - питаш КАКВИ фарове да си купиш, така ли?
От мен - купи си най-скъпите - шансът да са най-хубави е МНОГО голям!
От Г4 не пасват на Г3.

От Г4 не пасват на Г3.
-
- Автомобил:
- Двигател:
някой колега има ли такива фарове регулируеми с моторче ... ако мога да помоля за една снимка поне да видя как изглеждат , това ще определи към какво да се насоча
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”