Скорости на Голф 4
Скорости на Голф 4
Превет на всички!!!....прегледах в форума но не ткрих нищо подобно отнасящо се за Г4..а може би и да сам пропуснал....значи искам да попитам...от доста време насам....с голфа ми става нещо...скоростите ми се и по точно от както смених съединителя...преди 2 месеча....скоростите ми запичат но моменти...от 1 на 2 и от 2на 3...в смисъл като се опитам да вкарам вторастига до някаде и всие едно е на скорост а тя не е влязла въобще...лоста ми играи постоянно по неравностите с голям ход напред назад....и се чудя нещо..чел съм из форума че при Г3 имало някви джаджи на скостни лост дето се износвали...и скоростите почват да влизат трудно...е при Г4 има ли я дая джаджа и възможно ли е да е от нея...ако я има Г4...да вмента че скоростите не ми хъркат...а има някъв мноо станен шум като от празгане на метал в гума....като вкарвам от 1 на 2-ра---едно такова скърцване...дано някои разбере за кво обяснявъм
....немоо си го обясня и мннооооо ме дразни тва със скоростите..ако някои има предположение или се е зблъскъл с подобен проблем неко помогни с идеи...благодаря предварително

Re: Скорости на Голф 4
adrian написа: дано някои разбере за кво обяснявъм....немоо си го обясня

Много тежък правопис

Синхронизатори им се викат иначе

- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ще ти "изхвъкват" или по-скоро излизат от скорост ако имаш някой счупен зъб .. видимо нямаш .. най-вероятно е синхронизатори или нещо ти е кепав съединителя, ако е станало веднага след смяната.
Пробвай следното - караш на втора да кажем, натискаш съединителя, вадиш от втора, пускаш съединителя, натискаш го пак и вкарваш трета и пускаш!
Пробвай следното - караш на втора да кажем, натискаш съединителя, вадиш от втора, пускаш съединителя, натискаш го пак и вкарваш трета и пускаш!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала™ написа:Батко,караш Г4.........мислим да се справиш финансово с ремонта,нема се притесняваш
Ако си нямаш работа и решиш да прочетеш всички постове на колегата с "странния правопис и изказ" може и да си промениш мнението за финансовото справяне

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”