Скорости на Голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
adrian
Автомобил:
Двигател:

Скорости на Голф 4

Мнениеот adrian » Нед 04 мар 2007 14:52

Превет на всички!!!....прегледах в форума но не ткрих нищо подобно отнасящо се за Г4..а може би и да сам пропуснал....значи искам да попитам...от доста време насам....с голфа ми става нещо...скоростите ми се и по точно от както смених съединителя...преди 2 месеча....скоростите ми запичат но моменти...от 1 на 2 и от 2на 3...в смисъл като се опитам да вкарам вторастига до някаде и всие едно е на скорост а тя не е влязла въобще...лоста ми играи постоянно по неравностите с голям ход напред назад....и се чудя нещо..чел съм из форума че при Г3 имало някви джаджи на скостни лост дето се износвали...и скоростите почват да влизат трудно...е при Г4 има ли я дая джаджа и възможно ли е да е от нея...ако я има Г4...да вмента че скоростите не ми хъркат...а има някъв мноо станен шум като от празгане на метал в гума....като вкарвам от 1 на 2-ра---едно такова скърцване...дано някои разбере за кво обяснявъм :oops:....немоо си го обясня и мннооооо ме дразни тва със скоростите..ако някои има предположение или се е зблъскъл с подобен проблем неко помогни с идеи...благодаря предварително

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Re: Скорости на Голф 4

Мнениеот Даскала™ » Нед 04 мар 2007 15:21

adrian написа: дано някои разбере за кво обяснявъм :oops:....немоо си го обясня

:shock
Много тежък правопис :cry:
Синхронизатори им се викат иначе :idea:

adrian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот adrian » Нед 04 мар 2007 15:34

как синхронизатори...не би ли трябвало наи малкото да ми изхъркват скоростите...или поне аз така си мисля....егати закопах са мнооо яко в джаза!! :?

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Нед 04 мар 2007 15:48

ще ти "изхвъкват" или по-скоро излизат от скорост ако имаш някой счупен зъб .. видимо нямаш .. най-вероятно е синхронизатори или нещо ти е кепав съединителя, ако е станало веднага след смяната.

Пробвай следното - караш на втора да кажем, натискаш съединителя, вадиш от втора, пускаш съединителя, натискаш го пак и вкарваш трета и пускаш!

adrian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот adrian » Нед 04 мар 2007 16:07

ок...ще пробвам тоя метод...но каква е идеята..в смисъл какво тряба да НЕ се случи....или кво да очаквам

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Нед 04 мар 2007 16:08

Батко,моли се да са синхронизатори :cry:

adrian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот adrian » Нед 04 мар 2007 16:11

защо да се моля да са синхронизатори....колко по зле моге да е???..убии те ма с предположения :(

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Нед 04 мар 2007 17:14

Батко,караш Г4.........мислим да се справиш финансово с ремонта,нема се притесняваш :wink:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 04 мар 2007 19:41

Даскала™ написа:Батко,караш Г4.........мислим да се справиш финансово с ремонта,нема се притесняваш :wink:

Ако си нямаш работа и решиш да прочетеш всички постове на колегата с "странния правопис и изказ" може и да си промениш мнението за финансовото справяне :lol: 90 процента са за някакъв проблем та направо се чудя дали скоро няма да се продава :lol:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”