Проблем с ел.стъкла на VENTO

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Mega75
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем с ел.стъкла на VENTO

Мнениеот Mega75 » Съб 19 фев 2005 20:37

... Та с няколко думи. Преди 6 месеца ми блокира задното дясно ел. стъкло на колата. След 3 дни мъки да го оправя не можах. Проблема е, че когато се натисне да вдигне или да свали стъклото релетата на машинката се побъркват и започват да "теперят". В резултат на което стъклото не помръдва. Ок примирих се и затърсих нов механизъм, понеже "счупеният" е залят и не може да му се съдейства. След близо 6 месеца си намерих работещи 2 машинки. Едната си взех за резерва.
ОБАЧЕ, каква изненада когато я закачих и резултата беше пак същия?
Пробвах и с другата и пак така? И какво се оказва, че проблема не е в машинката? Е сега ви питам за идеи? Някой да знае дали има друго управление, освен това на машинките на всяко стъкло и къде се намира? Колата е Vento.

Благодаря ви предватително! :cry:

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Съб 19 фев 2005 20:56

Проблеми с ел стъклата и аз си имах, голямо главоболие са. Оправи ми ги моя личен "лекар" - Теди 0888 145 022. Не искам много да го хваля, но си разбира от работата, сигурен съм че няма да го затруднят.

Потребителски аватар
Mega75
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re ...

Мнениеот Mega75 » Съб 19 фев 2005 21:06

Това да не е на една пряка на бул. Тодор Александров?

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Съб 19 фев 2005 21:11

Мда, точно на Тодор Александров е, до една гумаджийница, не помня точно името на пресечката. Ще трябва предварително да си запишеш час де, но пак казвам и двете коли той ми ги прави ако има такива проблеми. И не е скъпо.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”