как да сложа педали от ауди ТТ на голф 2 ?
- MapTo``
- Автомобил:
- Двигател:
как да сложа педали от ауди ТТ на голф 2 ?
Здравейте колеги ,въпроса ми е следния ,имам педали от ауди ТТ и искам да ги поставя на голф 2 ,педалите на съединител и спирачка пасват с тези на голфа ,само се режи едно гумено тампонче от педала на ТТ-то и пасват на голфа,обаче имам проблем с този на газта,педала на газта на голфа е отлят от пластмаса както е и при голф 3 педалите са едентични,питанката ми е ,че немога да нахлузя педала от ТТ на голфа защото този на голфа е по широк и неможе да пасне с този на тт-то, мислих го ,пробвах да го наглася но нестава просто е по широк,единственото което ми идва на ум е да се изреже малко от педала на газта на голфа, и така да се нахлузи от тт-то,за друго не се сещам,нека да споделят опит, хора минали по този път, как са успели да ги поставят ,рязали ли са нещо, или директно са ги сложили без преправяне ,мерси предварително.
- MapTo``
- Автомобил:
- Двигател:
Re: как да сложа педали от ауди ТТ на голф 2 ?
Такаааа ,привет отново колеги ,след като пуснах въпросната тема и неполучих отговор ,след търсене на информация по чужди сайтове и питане на познати и приятели ,сам стигнах до отговора на темата си ,нека споделя да няма други като мен да се лутат и да се чудят защо нестава,та отговора ,бях си набавил педали от ауди тт ,но се оказа ,че тези педали които бях взел били от обратна дирекция (десен волан) и се оказа,че педалите от ауди с ляв и десен волан имат разлика и по специално различава се само педала на газта просто е по тесен и няма как да се нахлузи без преправяне на стоковият педал на мк2 или мк3,единственият начин да се постави е с леко преправяне,просто трябва да се изтъни от двете страни с по няколко милиметра стоковият педал от голфа и след това да се изправи малко алуминиевата основа на педала от аудито и става ,така се справих и аз с поставянето,казвам го за да се знае и да не се бъркат хората да купуват педали от тт с десен волан и после да се чудят защо нестават педалите от ауди тт на голф или други vw.ето и примерна снимка да видите разликите .поздрави 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”