Здравейте всички.
Става дума за ГОЛФ 4 2001.При загрял мотор се чува тропане някъде от долу по средата на колата. Шума е по скоро скърцане, сякаш някои стъпва върху стари дъски. Усеща се предимно при малка скорост около 10 км/ч върху идеално гладък асфалт. Имам съмнения дали не е изпуснал амортисор. Знае ли някой какви са симптомите на амортисор, които е за смяна????
амортисор
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: амортисор
anpa1 написа: амортисор
Здравейте всички.
Става дума за амортисор. Знае ли някой какви са симптомите на амортисор, които е за смяна????
да, обиковено му липсва "ь" в правописа...
- cheatereye
- Автомобил: VW Golf III 1.6
- Двигател: AEA 1995
Re: амортисор
Промени си заглавието на темата, според правилата на форума, ако искаш да не е заключат
Относно амортисьора жив дали не са му изтекли маслата, провери за омасляване, може дори и в чашката да има... по стержена също.
Ама какво общо има амортисьора със средата на купето в двигателният отсек не ми се вързва нещо, по вероятно да е тампон на двигателя или нещо друго.
Иначе си има Шок тест за амортисьори в някои сервизи.

Относно амортисьора жив дали не са му изтекли маслата, провери за омасляване, може дори и в чашката да има... по стержена също.

Ама какво общо има амортисьора със средата на купето в двигателният отсек не ми се вързва нещо, по вероятно да е тампон на двигателя или нещо друго.
Иначе си има Шок тест за амортисьори в някои сервизи.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”