Голф 3 2.0 115 к.с. проблем с окачването

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
MarinKK
Автомобил:
Двигател:

Голф 3 2.0 115 к.с. проблем с окачването

Мнениеот MarinKK » Съб 27 апр 2013 9:35

Пичове здравейте ! Писах ви тема за закупуване на автомобил. И ето купих си голф 3 ГТИ. Обаче се отпуснах да я карам по бързо и прас през една дупка. И колата взе да трака като пусна педала на газта. Викам си карето си отиде. Обаче не карам я на сервиз и окачването чук. Днес не можаха да я видят като хората но в понеделник пак съм там. Мисълта ми е на някой случвало ли му се е подобно нещо, пускам педала за газта както си върви, и нещо започва да трака.
П.П ето я е моята колица
http://prikachi.com/images/660/6124660Z.jpg
За вас може и да не е кой знае какво, но за мен е Зверо ! :rolleyes :rolleyes :rolleyes

Последна промяна от IvanMan на Съб 27 апр 2013 14:42, променено общо 1 път.
Причина: Редактирах заглавието! Местя в правилният раздел!

Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Re: Проблем с голфа

Мнениеот plamen-roni » Съб 27 апр 2013 9:47

Малко си объркал раздела,ама нищо! Аз бих качил майстора в колата и да му покажа какво се чува в движение като пуснеш педала на газта! Иначе са само догатки.

Потребителски аватар
dinko_bonev
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с голфа

Мнениеот dinko_bonev » Съб 27 апр 2013 13:26

А защо си го пуснал за продаване?! http://www.cars.bg/c227775

MarinKK
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 3 2.0 115 к.с. проблем с окачването

Мнениеот MarinKK » Съб 27 апр 2013 22:55

Имам доста сериозен проблем със здравето. Ще ми трябват доста пари, опитвам се да забавя продажбата и. Имам само някакви 1300 скътани лева които са крайно недостатъчни за нуждите ми. А като си помисля с какъв кеф я купих, и сега може да се наложи да я продам. За капак и сега нещо се разхлопа нямам думи просто. Тука един приятел ме навива че може скоростната кутия да е, обаче не вярвам трака си дори и на свободна като я оставя. Правих пълен ляв нищо. На десния ми се стори че отива да трака може и някое каре да е. Чудя се гледат струват тия майстори а ми викат шарнири. И ми се струва че трябва да си потърся по опитни хора. Имам някакви крайни идеи да я задържа обаче ако се наложи искам не искам продажба.

Последна промяна от MarinKK на Вто 28 май 2013 19:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dinko_bonev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dinko_bonev » Нед 28 апр 2013 8:22

Питам, защото преди десетина дни звънях на обявата от предния собственик и отговора беше, че я е продал сутринта...Купил си я и след седмица я продаваш...
Без лоши чувства!!!
Поздрави!
Динко

MarinKK
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MarinKK » Нед 28 апр 2013 23:21

dinko_bonev написа:Питам, защото преди десетина дни звънях на обявата от предния собственик и отговора беше, че я е продал сутринта...Купил си я и след седмица я продаваш...
Без лоши чувства!!!
Поздрави!
Динко

Пич пак ти казвам това е един вид застраховка ! Не искам да я махам защото и има нещо, а защото ме притеснява визитата при хирурга. Като ми цъфне с нещо от сорта това и това 2000 лева какво да правя ?! Съгласи се с мен на всеки се е налагало да прави неща които не иска. Ако знаеш как искам студент и с тази количка да си зарибявам котенцата :Д хаха :)))))

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”